Cel mai mare complex al Iuliei Albu: „Mi se pare nociv ca fetele să citească în revistă și să ...”

Ultima actualizare:

Iulia Albu are o siluetă de invidiat, însă nu multă lume știe că vedeta a fost complexată mult timp de corpul său. Aceasta a învățat că este mai bine să nu țină cont de kilogramele pe care le are sau de caloriile pe care le consumă. Secretul acesteia este sportul, având trei antrenori, cel de la sală, iubitul său care o însoțește la alergat și pe fiica sa, cu care arde multe calorii prin joacă.

Iulia Albu consideră toxic faptul că unele fete se ghidează după ce văd în reviste sau la televizor și își doresc să arate la fel ca personajele de acolo, crezând că astfel vor avea mai multe beneficii. Vedeta nu ține niciun regim și consideră că acestea sunt utile doar atunci când sănătatea îți impune.

Vezi și: Iulia Albu, în cele mai indecente ipostaze! Vedeta este, din nou, în centrul atenției!

,,Mi se pare nociv ca fetele să citească în revistă și să vadă la televizor că trebuie să aibă o anumită greutate sau să arate într un anumit fel pentru a fi în linie cu celelalte persoane sau pentru a obține lucrurile mai ușor în viață. De asemenea, nu sunt adepta regimurilor, deoarece, cu excepția situației în care sănătatea îți dictează asta, mi se pare total contraproductiv să vrei să fii mereu altcineva sau altfel decât ești", a declarat Iulia Albu pentru viva.ro.

Citește și: Iulia Albu: „Sexualizezi minorele, deși ești tată de fată”. Cu cine l-a comparat pe George Buhnici

Cum trebuie să se îmbrace persoanele care nu au kilogramele mult visate

Criticul de modă a venit cu un sfat pentru persoanele care au câteva kilograme în plus, dezvăluind că nimeni nu trebuie să își ascundă formele purtând haine largi sau închise la culoare, întrucât corpul trebuie arătat exact așa cum este.

Vezi și: Vedete din România, scoase la licitație! Cât costă o întâlnire cu Ana Lesko sau Iulia Albu

Iulia Albu este de părere că zâmbetul poate atrage mai multe priviri decât corpul, iar dacă toți am arăta la fel, atunci am avea o viață lipsită de farmec.

,,În primul rând că nimic nu arată mai rău decât un cearșaf într-o culoare incertă. Niciodată nu veți arăta mai bine dacă vă ascundeți formele sau dacă vă camuflați într-o nuanță nefericită și nici nu înțeleg de ce ar face cineva asta.

Corpul femeii trebuie sărbătorit în toate formele lui, iar orice femeie care este înarmată, cu ghilimelele de rigoare, cu un zâmbet poate fura câte inimi dorește ea. Ar fi plictisitor să arătăm toți la fel și ar fi îngrozitor să purtăm aceleași haine", a mai spus aceasta.

Cine este Iulia Albu

Iulia Albu este unul dintre cei mai apreciați critici de modă din România. Vedeta este recunoscută de toată lumea datorită aparițiilor sale excentrice și controversate. Mulți își amintesc de celebra găină LOULOU, cea care i-a fost parteneră Iuliei la multe emisiuni.

Vedeta a absolvit Facultatea de Drept, după care și-a continuat studiile la Facultatea de Arte. De asemenea, Iulia a absolvit și masterul și doctoratul în Istoria Artelor.

Criticul de modă s-a căsătorit în 2004 cu Mihai Albu, iar în 2013 au divorțat. Din căsnicie a rezultat rodul iubirii lor, Mikaela.

În prezent, Iulia Albu are o relație cu Mike, de câțiva ani, cel care îi oferă sprijin necondiționat. Bărbatul a stat departe de luminile reflectoarelor, prima apariție a acestuia fiind la iUmor, unde a făcut un roast prin care și-a surprins partenera.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net