Iulia Albu, în cele mai indecente ipostaze! Vedeta este, din nou, în centrul atenției!

Ultima actualizare:

Iulia Albu a purtat 14 ținute, sezonul acesta, la ,,Splash! Vedete la apă’’. Fashion designerul are mereu apariții spectaculoase, întrucât deține o imaginație bogată și mult curaj. De această dată, ea a pozat în ipostaze indecente, ar zice unii. Poate chiar foarte îndrăznețe.

Iulia Albu a avut apariții controversate, de-a lungul timpului
Iulia Albu a avut apariții controversate, de-a lungul timpului

Citește și: „Sexualizezi minorele, deși ești tată de fată”. Cu cine l-a comparat pe George Buhnici

„Sezonul 5 al emisiunii «Splash! Vedete la apă» a reluat tema sirenei portretizată în Știma Apelor în cadrul sezonului trecut, când am purtat rochie verde cu coadă de sirenă în care am și notat cu trofeul show-ului. Purtată în prima finală a emisiunii, rochia specială are pe ea o piesă antică: o Lusterweibchen, iar materialul din care a fost croită rochia este un material inovativ, cu fire din metal“, a declarat jurata.

Una dintre cele mai inedite apariții ale criticului de modă în cadrul show-ului este reprezentată de o rochie cu inspirație marină, formată din paiete rotunde. Aceasta a ales să își accesorizeze ținuta cu o pereche de cercei marcă proprie.

Iată și: Top cele mai amuzante apariții ale juraților „Splash! Vedete la apă”. Nea Marin, cap de listă

Iulia Albu, îndrăzneață, nu glumă!

„Red Carpet Concept – una dintre ținutele de la «Splash! Vedete la apă» a fost una din piesele de rezistență prezentată în cadrul Milano Fashion Week a celebrei case Max Mara SportMax: rochia cu inspirație marină.

Lostrița – rochie din mii de paiete rotunde, accesorizată cu o pereche de cercei Iulia Albu Les Merveilles care au ca inspirație zeitățile solare. Ce ar fi fost ținutele «Splash! Vedete la apă» fără portretizarea peștelui?!“

Bineînțeles că n-au lipsit nici imaginile cu Iulia Albu în ipostaze îndrăznețe, în costume care lăsau la vedere mai mult decât își puteau imagina fanii că vor vedea. În galeria foto vă puteți delecta cu fotografii pe care n-ar trebui să le ratați!

Cine a câștigat show-ul de la Antena 1

Câștigătorul marelui premiu de 10.000 este Zanni. Acesta a ales să facă săritura specială alături de un adolescent pe care l-a ales din public. Clasamentul celor șase finaliști după ce s-a aflat nota secretă: locul I – Zannidache, locul II – Irisha și Edi Stancu, locul III – Eric de Oliveira, locul IV – Luis Gabriel, locul V – Mellina.

Mărturisirile Iuliei despre nunta cu Mike

Iulia Albu a avut acum ceva timp parte de o surpriză și asta datorită faptului că Mike, iubitul ei, a apărut la iUmor și a făcut un roast. Iubitul ei nu a avut orice fel de apariție, ci a venit cu propunerea ca Iulia să îmbrace rochia de mireasă.

Întrebată dacă s-a gândit cum își dorește să arate rochia sau alte detalii, aceasta a mărturisit că vorbește deja cu partenerul ei de viață despre acest aspect și sunt pe aceeași lungime de undă.

,,Există momente în relația noastră când comentăm tot felul de lucruri, cum ar fi și acesta, și tot ce pot să-ți spun este că suntem într-un consens absolut, iar nunta mea cu el nu va fi deloc la fel ca nunta mea anterioară’’, a mai spus vedeta.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net