Cine e noua iubită a lui Mihai Albu? Designerul se pregătește de nuntă: „Ne căsătorim”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mihai Albu iubește din nou! La zece ani de la divorțul de Iulia Albu, creatorul de pantofi și-a găsit fericirea în brațele unei domnițe șatene, care are un trup de invidiat. Noua parteneră de viață este îndrăgostită lumea de designer.

La un deceniu de la divorțul scandalos de Iulia Albu, celebrul designer de pantofi iată că are echilibrul emoțional la care visa! Creatorul de pantofi trece prin cele mai frumoase momente din viața lui, căci a întâlnit o femeie pe placul său.

Mihai Albu și-a oficializat relația printr-o postare pe Facebook, duminică seara, pe 16 octombrie. Acesta a postat o serie de imagini cu persoana iubită, noua lui parteneră de viață.

„Bucureștiul de la etajul 21…noaptea”, a fost descrierea pe care designerul a ales să o facă în dreptul imaginilor. În urma acestei postări, fanii l-au felicitat. “Multă fericire, domnule Albu! Meritați din plin! Să fiți binecuvântați!”, “E frumos Bucureștiul, dar și compania este foarte frumoasă!”, “Ce dulce e aroma iubirii”.

Mihai Albu se pregătește de nuntă: „Sunt fericit!”

Contactat de reporterii Click!, Mihai Albu ne-a confirmat relația sa amoroasă cu domnița misterioasă de pe Facebook.

„Nu am nimic de spus. Am o iubită, este adevărat. Trec printr-o perioadă foarte bună a vieții mele. Sunt fericit!  Am o persoană lângă mine acum cu care rezonez, iar asta de ceva timp. Dacă toate lucrurile merg bine între noi doi, cu timpul ne vom căsători, nu spun nu. Nu știu cu ce a reușit să mă cucerească, poate cu faptul că rezonăm foarte bine.

Asta a fost suficient pentru mine. Nu vreau să ofer mai multe detalii despre actuala mea parteneră, pentru că ea nu îmi permite. Are o meserie importantă. Nu lucrează în același domeniu cu mine și este bine”, a declarat Mihai Albu, pentru Click!.

Celebrul designeri de pantofi ne-a mai dezvăluit și alte detalii picante din idila sa amoroasă. „Fiica mea nu a cunoscut-o încă, dar, dacă totul o să fie bine între noi, o să se întâmple acest lucru. Doar mama o știe și i-a plăcut foarte mult de ea”, a mai spus Mihai Albu.

De ce au divorțat Iulia și Mihai Albu?

Au trecut zece ani de la separarea celor două vedete, așa că fiecare și-a refăcut viața personală cu alte persoane. În ciuda acestei separări, dar și a timpului care a trecut pe lângă cei doi, un lucru îi leagă pe veci, anume micuța lor, Mikaela, care locuiește cu mama sa, însă își petrece timp de calitate și alături de Mihai Albu.

În trecut, cei doi au fost întrebați de multe ori de ce s-au separat, iar Iulia Albu a ținut să spună că „noi am divorțat amiabil, la notar. Nu am avut discuții, nu am avut negocieri. E așa de greu să dai un verdict despre ceea ce nu merge într-o relație. Cred că nu eram compatibili, asta este simplul adevăr. Și în momentul în care nu ești compatibil cu persoana de lângă tine nu poți să construiești ceva pentru totdeauna”.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net