Probleme în paradis între Mihai Albu și noua iubită?: „Nu este totul atât de ușor”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mihai Albu (60 de ani) iubește din nou! La zece ani de la divorțul scandalos de fosta soție, celebrul designer de pantofi și-a găsit liniștea sufletească în brațele unei domnițe, de profesie medic chirurg, extrem de frumoasă și inteligentă. Contactat de Click!, designerul ne-a dezvăluit motivul pentru care, până în prezent, cei doi nu s-au mutat împreună.

Mihai Albu este mândru din cale afară de noua sa parteneră de viață!

Creatorul de pantofi a postat pe Facebook mai multe fotografii alături de iubită în ipostaze tandre. Zilele trecute, Mihai Albu ne-a declarat că își dorește, dacă lucrurile merg în direcția bună, să o ducă la altar pe actuala parteneră de viață. Ei bine, după toate aceste declarații, Click! a aflat și ce alte planuri de viitor mai au cei doi, dar și care este motivul pentru care locuiesc separat, pentru moment.

„Iubita mea este o femeie foarte discretă, nu vrea să apară. Am cunoscut-o în urmă cu câteva luni prin intermediul unor prieteni comuni. Ea are o fetiță de 7 ani și mama a cunoscut-o și pe cea mică, nu doar pe ea. Se înțeleg foarte bine toate trei, fapt ce mă bucură mult.

Momentan nu locuim împreună, dar avem planuri în viitorul apropiat să facem acest lucru. Sunt discuții între noi cu privire la acest aspect. Însă sunt și unele lucruri complicate. Eu trebuie să am grijă de mama, este dependentă de mine 24 din 24 de ore, ea are o fetiță de șapte ani, nu că este o problemă micuța, în ceea ce privește mutarea noastră, dar trebuie cântărite foarte bine aceste situații înainte de a face un asemenea pas. Nu este totul atât de ușor”, ne-a spus Mihai Albu, în exclusivitate.

Iulia Albu se bucură pentru fostul soț

Chiar dacă Iulia (41 de ani) și Mihai Albu (60 de ani) au avut o relație scandaloasă după divorț, tema principală fiind custodia micuței Mikaela, iată că cei doi au revenit la sentimente mai bune, mai ales că sentimental nu-i mai leagă nimic.

„Întotdeauna mi s-a părut ciudat ca, atunci când o parte dintr-un cuplu divorțat își găsește o jumătate, sa fie întrebată fosta soție, fostul soț, ce părere are in legătura cu asta. Singurul lucru pe care îl am de declarat este că le doresc casă de piatră, să fie cât mai fericiți împreună.

Doamna pare o persoană respectabilă și m-aș bucura ca influența ei asupra fostului meu soț să fie una puternică și, într-un final, fericit, să evităm referirile atât de dese la persoana mea, având în vedere că această relație este între ei doi.

Pentru mine este profund deranjant să primesc mesaje de fiecare dată când fostul meu soț dă interviuri sau apare la televizor că a mai găsit ceva de spus despre mine, după 10 de ani de la divorț”, a spus Iulia Albu, pentru Click!

Click spune!

De precizat este și faptul că Iulia Albu și-a refăcut și ea viața personală alături de Mike, un român stabilit la Londra, însă care a ales să revină în țară de dragul prezentatoarei de televiziune. În toată această perioadă de timp, de zece ani, de când s-a separat de fosta soție, Mihai Albu nu s-a afișat cu nicio doamnă pe care să o recomande drept iubită.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net