Mama lui Mihai Albu, probleme mari de sănătate! Femeia este imobilizată la pat

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mihai Albu (60 de ani) este trup și suflet alături de cea care i-a dat viață! Contactat de Click!, celebrul designer de pantofi ne-a declarat în exclusivitate că mama sa trece în aceste momente prin clipe de cumpănă din cauză că acum este imobilizată la pat după ce a căzut de pe un scaun.

După divorțul de acum zece ani de Iulia Albu (41 de ani), Mihai Albu a ales să se mute sub același acoperiș alături de mama sa, Zinaia, pentru a avea mult mai multă grijă de ea. Vedeta își adoră mama enorm de mult, așa că, atunci când aceasta are o problemă, sufletul îi plânge neîncetat.

Recent, mama creatorului de pantofi a ajuns de urgență pe mâna medicilor pentru a primi îngrijiri medicale, iar Mihai Albu ne-a povestit despre ce este vorba.

„Acum trece printr-o perioadă destul de grea. Este imobilizată la pat. Are o fractură de bazin după ce a alunecat de pe un scaun. Medicii i-au zis că nu are voie să calce cu piciorul unde este soldul afectat. Recuperarea aceasta mai durează cel puțin o lună. Mama acum are voie doar să stea pe marginea patului și să se întoarcă de pe o parte pe alta, atât, nimic mai mult”, a precizat vedeta. 

Aniversare în familie

Pe lângă momentele de tristele care au fost în ultima perioadă în familia lor, Mihai Albu ne-a dezvăluit că au existat și clipe de bucurie, deoarece în weekend-ul care a trecut mama sa a împlinit 95 de ani.

„Ziua de naștere a mamei am sărbătorit-o în familie, alături de iubita mea și de fetița ei. A avut un tort frumos de ziua ei și a primit multe telefoane de la prietenele sale pentru că are foarte multe.

Când a suflat în lumânări mama și-a pus două dorințe: și anume să fie sănătoasă și să trăiască cât mai mult timp pentru a sta lângă mine. O iubesc foarte mult pe mama și am grijă de ea să îi fie bine și să stea alături de mine cât mai mult timp”, a mai spus Mihai Albu pentru Click!

Click! spune

Mihai Albu a devenit cunoscut și apreciat de o țară întreagă datorită profesiei sale de creator de modă. Vedeta este cunoscută în România ca fiind “Arhitectul Pantofilor”. Și-a început cariera profesională, în acest domeniu, încă din tinerețe, încă din perioada când era student la arhitectură, înainte de Revoluție unde încetul cu încetul a început să crească din punct de vedere profesional și să fie apreciat.

Bărbatul are mare succes pe plan profesional, însă nu poate spune acest lucru în dragoste având în vedere faptul că în urmă cu un deceniu s-a despărțit cu cântec de Iulia Albu, femeia cu care are împreună și o fetiță, pe micuța Mikaela.

De asemenea, în aceste momente, Mihai Albu este implicat într-o altă relație amoroasă cu o domniță foarte discretă, de profesie medic chirurg. Chiar dacă sunt de ceva timp împreună, lucrurile evoluează cu pași mici, deoarece cei doi nu locuiesc împreună ci doar se vizitează.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net