Mihai Albu a prezentat-o pe iubita sa Mikaelei. Reacția inedită a fiicei creatorului de pantofi

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mihai Albu (60 de ani) are gânduri serioase cu noua sa parteneră de viață. Celebrul designer de pantofi a declarat, pentru Click!, că i-a făcut cunoștință iubitei sale cu fiica lui, Mikaela (13 ani), iar reacția celor două a fost neașteptată.

Mihai Albu a întregit tabloul de familie: iubita și fiica s-au cunoscut!

Relația amoroasă dintre Mihai Albu și iubita chirurg avansează foarte repede. Designerul de pantofi a postat pe 16 octombrie o fotografie în care anunța că este îndrăgostit, lucru ce a provocat chiar multă curiozitate în acel moment.

Citește și: Cine e noua iubită a lui Mihai Albu? Designerul se pregătește de nuntă: „Ne căsătorim”

Iată că lucrurile dintre cei doi sunt destul de serioase, având în vedere că noua parteneră de viață i-a cunoscut deja mama lui Mihai Albu, dar și pe fetița pe care o are din mariajul eșuat cu Iulia Albu.

„Iubita mea a cunoscut-o pe Mikaela și s-au înțeles foarte bine. S-au cunoscut și copiii între ei, pentru că și ea are o fetiță, după cum știți. Totul s-a petrecut recent, nu mai știu să vă zic dacă a fost o săptămână, două, nu mai știu exact. A fost foarte frumos acel moment, noi doi și fetițele noastre care s-au jucat și s-au distrat împreună.”, a declarat Mihai Albu, pentru Click!

Vezi și: Cât de frumoasă e fiica lui Mihai și a Iuliei Albu! Mikaela a împlinit 13 ani și are și nume de scenă

Mihai Albu și noua iubita nu locuiesc împreună

Creatorul de pantofi își petrece foarte mult timp alături de actuala parteneră de viață, ies în oraș și se vizitează reciproc, însă nu locuiesc încă împreună. Mihai Albu vrea să ia lucrurile treptat și nu pune presiune pe nimic, mai ales că nu are unde să se grăbească. Vorba aia, înțelegere să fie.

„Suntem ok așa cum suntem noi doi, nu avem deloc probleme. Nu ne-am mutat încă împreună, dar suntem bine. Momentan nu avem nici planuri de nuntă, dar părerea mea că nu un act ne ține. Important este să ne înțelegem bine.”, a mai spus Mihai Albu, pentru Click!.

Mihai Albu, mariaj eșuat cu Iulia

Mihai și Iulia Albu au ales să divorțeze în 2013, după opt ani de căsnicie. În prezent, Iulia și Mihai au vieți separate, fiecare și-a găsit liniștea sufletească în brațele altcuiva, chiar dacă au împreună o fetiță, pe micuța Mikaela.

Iulia a fost cerută de soție de Mike, un român stabilit în Londra de mai mulți ani, iar Mihai a preferat, în tot acest timp, să păstreze discreția relațiilor, asta până la iubita actuală.

Iată și: Iubitul Iuliei Albu a lăsat-o fără cuvinte, la iUmor. «Nu crezi că e momentul să facem pasul următor?»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net