Cum arată iubita lui Remus Boroiu de la Survivor România. După ea plângea mereu în Dominicană!

Ultima actualizare:

Remus Boroiu era printre favoriții telespectatorilor, când vine vorba despre „Survivor România”, iar o țară întreagă a privit cu tristețe cum acesta a fost nevoit să părăsească concursul, în urma voturilor. Surprins chiar și el de eliminare, acesta se poate odihni după efortul depus la „Survivor România” alături de frumoasa lui iubită, Sarah Solomon.

Cei doi locuiesc împreună în Bali. / foto: arhiva personală
Cei doi locuiesc împreună în Bali. / foto: arhiva personală

Remus Boroiu este deja o prezență cunoscută pe ecranele televizoarelor din țara noastră. Fiind printre cei mai populari concurenți de la „Survivor România” din acest sezon, probele de foc din Dominicană nu sunt prima dată când publicul face cunoștință cu Remus Boroiu. El a mai participat, înainte, la „Ferma”, în 2019. Obișnuit cu munca și responsabilitatea, după ce a crescut alături de bunicii lui la ferma acestora, nu este de mirare pentru nimeni că Remus Boroiu excelează la asemenea probe pentru care s-a antrenat toată viața, chiar și dacă nu o știa, la momentul respectiv.

În vârstă de 34 de ani, acesta este pasionat de sport, chiar reușind să își transforme hobby-ul într-o carieră. Fiind Specialist în Transformarea Corporală, Remus Boroiu ajută și alți oameni în a adopta un stil de viață sănătos, la fel ca el. Iar această pasiune nu i-a adus doar o condiție fizică de invidiat, precum și o carieră de succes, dar și dragoste! Sarah Solomon, o pasionată de sport la fel de mult precum Remus, este partenera de viață a acestuia, cei doi formând un cuplu fericit!

Cei doi sunt logodiți și locuiesc împreună în Bali

Cei doi sunt logodiți din 2022.
Cei doi sunt logodiți din 2022.

 La fel ca logodnicul ei, Sarah Solomon este și ea o pasionată de fitness și sănătate, fiind foarte activă pe rețelele de socializare. Pregătită mereu să dea sfaturi pentru nutriție, aceasta este și pasionată de yoga, concentrându-se mai ales asupra publicului ei feminin, mai ales cu sfaturile ei de sănătate în privința menstruației.

Cei doi s-au logodit încă din anul 2022, locuind împreună în Bali, unde tocmai au construit o casă împreună și au o viață fericită. Cuplul postează des pe rețelele de socializare, împărtășind o pasiune pentru sport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net