Eliminare-surpriză la Survivor! Cel mai puternic concurent a plecat cu ochii în lacrimi: „Nu-mi vine să cred că se termină”

Se strânge cureaua la Survivor România! Concurenții din tribul Taino, născut după marea unificare, rămân tot mai puțini. Miercuri seara, un concurent-surpriză a părăsit Dominicana, după ce a fost nominalizat spre eliminare. Este vorba despre Remus Boroiu, pentru care aventura Survivor a luat sfârșit. 

Remus Boroiu este concurentul eliminat miercuri seară, în consiliu

Remus Boroiu a fost eliminat, miercuri seară, în consiliul Survivor România. 

„Domnul Dan, e greu să îmi mai găsesc cuvintele. Ce să spun… e bine. Totul e bine. E bine așa. Mă bucur că v-am cunoscut, vreau să vă mulțumesc pentru toate strângerile de mână, pentru toată energia bună pe care mi-ați transmis-o. Ați fost ca o gură de aer proaspăt în momentele grele.

Colegii mei, ce să zic… dacă am avut păreri despre ei, nu înseamnă că sunt oameni răi. Când vor ieși de aici își vor da seama că aceste condiții ne forțează la maxim. Simt că îi las baltă pe unii dintre cei rămași. Chiar dacă eu plec, vreau că ei să se dubleze că putere. Nu-mi vine să cred că se termină experiența asta. Sunt sincer și vă spun că îmi doream să mai stau aici, până la final, dar probabil că pentru mine asta a fost experiența. Mi-am luat tot ce era de luat pentru sufletul meu, pentru încrederea mea în mine. De-asta am venit aici, Domnul Dan”, a spus Remus Boroiu, lăcrimând. 

Foștii Faimoși și Războinici au pus la cale, fiecare, o strategie pentru împuținarea grupului din Dominicană. Carmen Grebenișan a fost nominalizarea colectivă a grupului Taino, după ce Ionuț Iftimoaie a „stricat” cărțile și a votat-o pe ea, în loc să-l voteze pe Krișan, așa cum stabiliseră foștii Faimoși. S-au iscat certuri de tot felul, însă asta nu a fost tot. 

Remus Boroiu, unul dintre cei mai vocali concurenți din Dominicană
Remus Boroiu, unul dintre cei mai vocali concurenți din Dominicană

Purtătorul de colan de imunitate personală, Dan Ursa, cel care l-a câștigat printr-o luptă aprigă în seara de luni, l-a nominalizat pe Remus Boroiu. În acest context, Dan Ursa, fostul Războinic, a menționat faptul că l-a propus pe Remus spre eliminare strict pe motive sociale, chiar dacă nu a avut suficiente argumente pentru a-și consolida opinia. 

„Așa cum am spus la început. Nu am avut conflicte cu nimeni. Am avut câteva discuții contradictorii. De aia o să îmi fie ușor să nominalizez. Am stat, am analizat, m-am gândit foarte mult și am aflat cauza certurile a întregului grup. 

Și această cauză, problema majoră, a fost o persoană cu un caracter, din punctul meu de vedere, un om fals.  Un om care nu își asumă, un om care în față își zâmbește și pe la spate te înțeapă. Eu am simțit asta și de asta în nominalizez pe Remus”, a spus Dan Ursa, în fața lui Daniel Pavel și a tuturor celorlalți concurenți. 

Dan Ursa, la Survivor România
Dan Ursa, la Survivor România

Remus Boroiu, atac dur la adresa lui Dan Ursa

Nici fostul Faimos Remus Boroiu nu s-a lăsat mai prejos! Acesta a fost de părere că totul a fost doar un joc „ieftin” din partea lui Dan Ursa, care s-a simțit amenințat de puterea lui și tocmai de aceea l-a propus spre eliminare în momentul în care l-a nominalizat prin prisma colanului de imunitate. 

„Foarte frumos jucat, felicitări Dan, te aplaud. Genial jucat. Atât de bine jucat încât cred că nici măcar echipa Războinicilor nu și-a dat seama care este planul lui. Tind să cred că i-a păcălit și pe ei. Îl respect pentru inteligența lui. Am simțit că un agent de vânzări desăvârșit și că produsul pe care-l vinde este imaginea lui și felul lui de a fi.

Și era singurul fel de a da într-un om puternic. A vrut să dea în Alin, dar s-a ascuns după acest criteriu al fostei echipe, care nu are niciun fundament. Pentru mine asta dezvăluie adevăratul caracter al lui Dan, care votează din dragoste. Din dragoste pentru a fi el un jucător mai frumos. Mulțumesc Dan, ești un om bun, cu adevărat”, a fost replica lui Remus Boroiu.

Ceartă aprigă și între Ionuț Iftimoaie și Remus Boroiu

Scandalul dintre Remus și Dan Ursa nu a fost singurul care a zguduit tribul proaspăt înființat în Dominicană. După ce Ionuț Iftimoaie a rămas „codaș” de două ori, nefiind ales de niciun căpitan de echipă în jocurile pentru recompensă și comunicare, Remus Boroiu a avut un atac dur la adresa acestuia. 

„Eu cred că lumea vrea să-l menajeze pe Ionuț Iftimoaie. Îl vede deja în finală și să nu cumva să joace prea mult până atunci că să fie apt. Toată lumea știe că el este un as pe traseu și nu este nevoie să demonstreze”, a spus Remus Boroiu, extrem de ironic la adresa lui Ionuț Iftimoaie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net