Maria Constantin s-a întors cu dantura în piuneze de la Survivor. A dat fuga la dentist înainte de nuntă!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Bate nunta la ușă, iar Maria Constantin a ajuns cu dantura în piuneze la dentist! Artista își dorește un zâmbet strălucitor în ziua cea mare, așa că a mers că-și rezolve problemele cu dantura, care nu sunt deloc puține după participarea la „Survivor România”.

Maria Constantin (36 de ani) a intrat în focuri și se pregătește pentru nunta cu alesul inimii ei, Robert Stoica. Marele eveniment este programat pentru luna august, iar Maria dă zor să arate foarte bine când va păși la altar.

Deși a rezistat doar o săptămână în jungla de la „Survivor”, cântăreața s-a întors de acolo cu probleme mari în ce privește dantura, dar și părul. Mai întâi, a fost nevoită să-și schimbe culoarea, din blond în șaten, căci părul era deteriorat total. Acum, solista a constatat că are mari probleme și cu dantura, așa că a fost înainte de nuntă la un consult stomatologic.

Rezultatele nu au fost deloc îmbucurătoare, căci, în urma consultului de specialitate, artista a aflat că are nevoie de implanturi pentru mai mulți dinți și măsele deteriorate.

Maria Constantin: „Pregătesc cel mai frumos şi mai strălucitor zâmbet, ca mireasă!”

Împreună cu soţul meu ne pregătim cel mai frumos şi mai strălucitor zâmbet pentru nunta noastră! Mai e puțin așa că am apelat la cei mai buni specialişti și la tehnici ultramoderne, pentru tratamente care nu mai au nicio legătură cu practicile pe care le cunoşteam cu toţii, în trecut, ne-a spus solista.

Își pune mai multe implanturi! Nici soțul nu a scăpat

Solista, dar și soțul ei au avut parte de un control amănunţit şi, implicit, de radiografii dentare. Maria Constantin are nevoie de mai multe implanturi dentare cu încărcare imediată.

Implantul cu încărcare imediată se fixează în locul dintelui sau dinţilor lipsă şi este recomandat în cazul în care aceştia sunt rupţi, sparţi sau compromişi total. Soluţia este indicată pacienţilor care au toţi dinţii lipsă, dar şi celor care îşi doresc să schimbe aspectul dinţilor frontali.

Comparativ cu implanturile tradiţionale, care necesită două sau trei intervenţii chirurgicale la o distanţă de câteva luni, cu ajutorul implanturilor cu încărcare imediată obţinem aceleaşi rezultate, dar într-o perioadă de timp incomparabil mai mică”, a declarat Raluca Pascu, medic primar stomatolog și fondator al unei clinici dentare.

Maria și Robert se căsătoresc pe 4 august

Maria Constantin și Robert Stoica au o relație de trei ani. Cei doi au decis să se căsătorească vara aceasta, pe 4 august. Localul l-au rezervat deja, este cel al lui Gabi Bădălău, din Bolintin Vale. Viitorii miri au trimis deja invitațiile electronice pentru nuntași, care trebuie să fie îmbrăcați în alb imaculat, aceasta fiind tematica pe care Robert și Maria au fixat-o pentru petrecerea lor.

Maria Constantin va îmbrăca vara aceasta rochia de mireasă pentru a treia oară. Primul mariaj al artistei a fost cel cu artistul de muzică populară Ciprian Vasile Tapota, cu care are și un băiețel, pe Codruț (în vârstă de 13 ani) și de care a divorțat după doar un an.

În 2015, artista s-a căsătorit cu regretatul jucător de rugby și om de afaceri Marcel Toader. Mariajul lor a durat doar trei ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net