Maria Constantin, rochie de mireasă cu materiale din Paris: „Ajunge la câteva mii de euro!”

#Exclusiv Click!

Au mai rămas doar câteva luni până la nunta Mariei Constantin (35 de ani) și a afaceristului Robert Stoica! Pregătirile sunt în toi, iar emoțiile cresc de la o zi la alta. Contactat de Click!, designerul Florin Burescu (32 de ani), care se ocupă de ținuta vedetei pentru ziua cea mare, ne-a declarat că rochia de mireasă a cântăreței o să fie una specială croită din materiale aduse din Paris.

Maria Constantin și Robert Stoica se iubesc de trei ani! Așa că cei doi, după ce s-au cunoscut la bine și la greu, au decis să meargă pe același drum pentru totdeauna și să își jure credință veșnică, pe 4 august, și în fața lui Dumnezeu! Cei doi miri încearcă din răsputeri ca marele eveniment din viața lor să arate ca la carte. 

Designerul Florin Burescu, cel care se ocupă în detaliu de rochia de mireasă a Mariei Constantin, ne-a dezvăluit că deja s-a apucat de lucru la ea.

„Vreau ca rochia de mireasă a Mariei să fie perfectă. Pot spune doar atât că Maria a ales o rochie complementară cu personalitatea și cu corpul ei. Este o rochie rafinată, ușor îndrăzneață și extrem de prețioasă. A fost creionată după gustul și preferințele ei cu ajutorul meu. Materialele pentru rochie au fost aduse de la Paris și totul este cusut manual, iar lucrul la ea o să dureze cam trei luni.

Nu vreau să vorbesc momentan despre o sumă exacta, cât costă rochia, pentru că nu este gata, mai pot apărea mici retușuri și prețul se modifică. Pot să zic doar că rochia de mireasă a Mariei Constantin se ridică la câteva mii de euro”, a declarat pentru Click!, Florin Burescu.

Maria Constantin, susținută de logodnic

Îndrăgita cântăreață de muzică populară este sprijinită necondiționat de partenerul său de viață, Robert Stoica. Afaceristul o însoțește peste tot unde merge, fie la concerte prin țară, fie pe la diferite emisiuni de televiziune.

Tânărul o așteaptă de fiecare dată să își onoreze contractele sau invitațiile fără a fi deranjat de acest lucru. Cei doi locuiesc împreună, încă de la începutul relației lor, și se pare că sunt mai fericiți ca niciodată.

Maria Constantin, a treia căsătorie

Vedeta urnează să se căsătorească vara aceasta pentru a treia oară. Primul mariaj a fost cu artistul de muzică populară Ciprian Vasile Tapota, cu care are și un băiețel, pe Codruț (13 ani). Însă, de care a divorțat un an mai târziu. Chiar dacă au un băiețel împreună acest lucru nu i-a împiedicat să își schimbe decizia de a se separa.

La un an distanță, după primul divorț, mai exact în 2015, Maria Constantin se recăsătorească cu regretatul jucător de rugby și om de afaceri Marcel Toader. Căsătorie care a durat doar trei ani, până în 2018, și care s-a terminat cu scandal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net