Maria Constantin, în febra pregătirilor de nuntă! Unde și când are loc marele eveniment

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mare eveniment în showbizul românesc, vara aceasta! Maria Constantin (35 de ani) și Robert Stoica își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu, după trei ani de relație. Surse apropiate din anturajul lor au dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, faptul că cei doi amorezi s-au întâlnit, acum câteva zile, cu Gabi Bădălău, care le este bun prieten, și au stabilit să facă petrecerea de după cununia religioasă la restaurantul afaceristului din Bolintin Vale.

Maria Constantin și Robert Stoica s-au decis să facă pasul cel mare! După o relație de trei ani, în care s-au susținut reciproc la bine și la greu, cei doi au ajuns la concluzia că sunt făcuți unul pentru celălalt. Pregătirile de nuntă sunt în toi, iar Click! a aflat unde și când are loc marele eveniment. 

„Data nunții este stabilită... 4 august! Petrecerea de seară, pentru invtați, o să fie la restaurantul lui Bădălău. Au vorbit deja cu Gabi, s-au întâlnit personal și au ajuns la o înțelegere. În rest, momentan, nu au avansat cu absolut nimic, doar locația este stabilită. Nu au ales încă nici meniul, nici băuturile. De săptămâna viitoare o să înceapă și lucrul la rochia de mireasă, pentru că o să dureze ceva, vreo trei luni”, au spus, exclusiv pentru Click!, apropiați ai Mariei Constantin.

Vezi si: Traumele ”faimoasei” Maria Constantin după ”Survivor România”. A rămas aproape cheală

Au fost despărțiți o săptămână

Logodnicul Mariei Constantin o susține pe artistă în tot ceea ce aceasta face. Afaceristul merge atât la evenimente prin țară cu ea, unde are concerte, cât și la emisiunile de televiziune unde este invitată. 

Plecarea sa, în urmă cu două luni, la „Survivor România”, în Republica Domnicană, a reușit să îi rupă inima afaceristului, deoarece nu era obișnuit să stea fără Maria Constantin nici măcar o zi. Însă, cântăreața a stat doar o săptămână în competiție, după care s-a întors acasă, fiind eliminată în urma votului publicului.

„După ce a plecat, am văzut că îmi este greu fără ea. Obișnuința… Am stat trei ani numai împreună”, spunea Robert Stoica, logodnicul Mariei Constantin, la PRO TV.

Citește și: Maria Constantin face dezvăluiri despre realitatea show-ului „Survivor România”

Adevărul despre participarea Vicăi la „Survivor România”: „Ce a trăit ea o lună acolo este de nedescris”

Click! spune

Maria Constantin a fost căsătorită de două ori până în prezent! Primul mariaj a fost cu artistul de muzică populară Ciprian Vasile Tapota, cu care are și un băiețel, pe Codruț (13 ani). Cei doi au divorțat în 2014, iar copilul locuiește în prezent cu tatăl său.

În 2015, Maria Constantin a ales să se recăsătorească cu regretatul jucător de rugby și om de afaceri Marcel Toader, mariaj ce a durat doar trei ani și s-a terminat, în 2018, cu un scandal monstru. Afaceristul a acuzat-o de infidelitate, iar cântăreața i-a reproșat lui Toader că i-a „tocat banii”.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net