Moment neașteptat la Survivor România 2023. Ce schimbări majore au avut loc în concurs

#Survivor România
Ultima actualizare:

Una dintre cele mai intense competiții televizate din România vine cu schimbări majore începând cu ediția din această seară! Noi reguli vor da peste cap tot jocul de la Survivor România de până acum, punându-i la grea încercare pe concurenții care se vor afla în situația de a se adapta dacă vor să câștige concursul. 

Tribul reunit Taino la Survivor Romania Foto Pro TV JPG

Suvivor România, schimbări majore

La 3 luni de la startul noului sezon din Survivor România, regulile jocului se schimbă! În tot acest timp membrii celor două tribuir Faimoșii și Războinicii au trecut printr-o mulțime de încercări, conflicte, bucurii, eșecuri și cel mai rău: eliminări. Cei care însă au rezistat până acum au învățat bine regulile jocului, astfel încât au ajuns până în acest punct, dar lucrurile se schimbă radical, iar tot ce îi poate salva pe concurenții este spiritul de adaptare. Încă de sîptămâna trecută, 13 dintre concurenții au ajuns la o nouă bornă a competiției: Marea Unificare.

banner survivor png

În seara această însă, din noul trib Taino vor descoperi unde vor locui, dar vor fi puși în situația în care să învețe să renunțe la tot ce știau până atunci și să o ia de la capat cu strategiile și metodele de luptă.  „Aveam foarte mari emoții înainte să ajungem pe insula. Nu știam ce ne așteaptă“, recunoaște cu sinceritate Alexandra Ciomag. 

Bineînțeles nu doar ea este singura uimită de schimbări, și acum au loc și discuții despre modul în care concurenții vor fi împărțiți pe insulă.  „Este interesant că această bandană este și roșu și albastru, iar ideea acestei uniuni este să dispară granițele Războinicilor și Faimoșilor“, declară Remus Boroiu.

banner survivor png

După prima noapte pe insulă, apare și primul joc, cel pentru Recompensă! Se cer noi strategii, lupta devine mai aprinsă, iar fiecare concurent luptă pentru el însuși asemenea unui joc de supraviețuire, mai ales că drumul către premiu se scurtează pe zi ce trece:  „Într-o simbioză... bine ați venit la joc, trib Taino. Sunt șapte fete și șase băieți la individuale și sunt aici extrem de pregătiți“, va spune Daniel Pavel înainte de a le explica pentru ce vor lupta și care va fi structura jocului.   

Noile reguli vin parcă să pună și mai multă presiune pe participanți. După luni de zile de adaptare la mediu, tot ce știau trebuie lăsat în urmă, cei care le-au fost prieteni se transformă acum în adversari. Exact cum se întâmplă și în viață uneori, începe un nou capitol unde doar cei care învață repede și se adaptează pot câștiga. Cine își va demonstra abilitățile și rezistența vom vedea de acum încolo.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net