Cu ce este așteptată acasă Faimoasa Ada Dumitru, la întoarcerea de la Survivor. Mama tinerei ne-a spus totul

#Exclusiv Click!

Ada Dumitru (25 de ani) a fost nevoită să părăsească, marți seară, competiția „Survivor România”. Problemele medicale ce apăruseră la un ovar i-au dat mari bătăi de cap Faimoasei, încât a fost nevoită să părăsească concursul. Contactată de Click!, Iulia Dumitru, mama acesteia, ne-a dezvăluit că își așteaptă fiica acasă cu slănină și ceapă.

Ada Dumitru a fost una dintre concurentele din Republica Dominicană care a făcut față cu brio la mai toate probele care au apărut, una câte una, pe parcursul întregului concurs televizat. Chiar dacă s-a descurcat de minune la tot ce îi apărea în cale, din punct de vedere sportiv, Ada a fost nevoită să părăsească concursul din cauza unor probleme de sănătate ce nu îi dădeau pace.

„Este adevărat, ovărelul meu are nevoie de puţină îngrijire, va fi bine, sunt sigură de asta. Ovărelul meu trebuie să stea liniştit, în pătuţ, fără stres, fără sport şi lucruri de genul. Totul va fi bine, sunt convinsă de asta. Sănătatea e pe primul loc. Domnul Dan, când am ajuns, am spus că mai mult de două săptămâni nu prind aici”, a mărturisit Ada la PRO TV, înainte de plecare.

Mama Adei, tare mândră de parcursul Faimoasei 

Contactată de Click!, mama faimoasei, Iulia Dumitru ne-a dezvăluit că este tare mândră de fiica sa și că o așteaptă acasă cu tot felul de delicatese.

„Ada a ieșit medical din concurs, nu prin eliminare prin voturi și îmi pare tare rău! Oricum întreaga familie este foarte mândră de ea...până unde a ajuns. A avut o evoluție spectaculoasă în competiție, a dat dovadă de concentrare și multă forță. Am plâns, în fața micului ecran, când a ieșit din competiție. A plecat foarte frumos. Cu toți colegii s-a înțeles bine.

Când o să vină acasă, o să îi pregătesc o porție de slănină cu ceapă, pâine cu crenvurști și baclava în lapte pentru că știu că așta își dorea. Am văzut și am auzit cum vorbea cu celelalte fete din echipă că au poftă de baclava cu lapte. Și pe lângă asta o să îi pregătesc și un tort, banane dar și sampanie. Merită!”, a spus Iulia Dumitru pentru Click!

Ada și-a făcut mama mândră

Mama faimoasei de la „Survivor România” nu își mai încape în piele de fericire datorită prestației fiicei sale, pe care a avut-o, în competiție.

„Abia aștept să o strâng în brațe. În ultimele șase săptămâni a fost tare echilibrată în concurs, s-a înțeles și foarte bine cu fetele din echipă. Sunt tare mândră de ea, o admir, o iubesc! O apreciez că și-a păstrat umorul în concurs, față de alți concurenți, care se certau urât...ea a fost altfel. Ada a avut umorul la ea! Până la urmă este un concurs, nu o olimpiadă. Ada pe tot parcursul competiției a fost foarte sinceră toți, ce a avut de spus a zis!”, a conchis pentru Click!, Iulia Dumitru.

Click! spune

Ada Dumitru este o tânără actriță! În anul 2017 aceasta a absolvit Universitatea „Națională de Artă Teatrală și Cinematografică”, iar în 2019 a urmat la Berlin atelierul de creație de personaj, condus de cunoscuta Susan Batson.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net