Alex Delea, câștigătorul „Survivor România 2022”: ”Viața mea e pe muchie de cuțit”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Câștigătorul de anul trecut de la „Survivor România” pare că este un titirez, mereu în acțiune, precum personajul pe care Alex Delea l-a interpretat în "Haita de acțiune". Imediat după premieră filmului în care a jucat, a tras o fugă în Republica Dominicană pentru câteva zile de "Survivor" unde și-a măsurat puterile cu Zannidache, câștigătorul de acum doi ani. 

Alex Delea e ca un titirez
Alex Delea e ca un titirez

Acum, între două proiecte filmează pentru "Camp Long", pentru YouTube Survivor, interviuri cu foștii concurenți, iar duminică ne-am întâlnit cu el la un eveniment dedicat "Unificării" celor două triburi și o vizionare în avans a episodului ce va fi difuzat astă seară la Pro TV.

Alex Delea a văzut „Unificarea” la cinema

Duminica ploioasă a umplut mall-urile Capitalei. La fel s-a întâmplat și cu cel din Băneasa, unde s-au strâns concurenții eliminați ai sezonului actual de „Survivor România” și au urmărit episodul de luni, 3 aprilie, cu marea unificare. Foștii concurenți au fost asaltați de fani pe holurile mall-ului și cu greu au ajuns la Sala Vip, unde a avut loc vizionarea.

Jorge a venit în cârje, Sebastian Dobrincu a venit cu iubita lui, Ioana Ignat, la fel și DJ Eduard Gogulescu, cu iubita lui. Crina Abrudan, Maria Constantin și Alina Radi s-au afișat mai sexy ca niciodată, la fel ca și restul concurenților. Maria Lungu, Daria Chiper, Codruța Began, Andrei Neagu și Răzvan Danciu au fost prezenți și ei la „Unificare”, chiar și de la mii de kilometri distanță.

Răzvan „Efectiv” a venit vopsit în cap și i-a surprins pe toți. Înainte de a viziona episodul am stat de vorbă cu Alex Delea (26 de ani) și iată ce am aflat pentru cititori.

Click!: Ai avut niște zile foarte pline în ultima perioadă...

Alex Delea: Așa e, foarte pline. Ultima luna a fost foarte plină. Am avut premiera filmului "Haita de acțiune", iar apoi, exact în dimineață următoare, am plecat în Republica Dominicană. Nici n-am dormit în noaptea aia, la 12 noaptea am plecat de la cinema, am mai stat de vorba cu cei din echipa și am plecat să-mi fac bagajul. La 4 fără 15 minute trebuia să fiu la aeroport. Am dormit în avion. Când am ajuns în Dominicană am filmat din prima zi.

Cât ați stat?

Am filmat din prima și am stat 7-8 zile.

Alex Delea: „M-am ars și la tălpi”

Am văzut că te-ai ars rău... Câte grade erau acolo, cum ai reușit?

Era ca vara aici în România, 30-35 de grade, numai că soarele este foarte diferit. A bătut atât de tare încât m-am ars pentru prima oară în viață mea. Noi nu ne-am dat cu crema, ați văzut că și Zanni s-a ars. Am zis să stăm o zi fără cremă și apoi ne dăm, însă ne-a luat naiba, practic.

Și până la urmă nu ți-ai dat cu nimic?

Mi-am dat, însă după aceea am uitat să-mi dau pe tălpi și m-am ars pe tălpi. Am luat-o treptat, mi-am ars spatele, apoi gâtul și pieptul și apoi tălpile. Acum mă doare, mă ustură. Pe piept e arsură.

Ți-a fost dor să retrăiești experiența?

Foarte dor, abia așteptăm. Mă uitam în jur și mă bucuram.

Zanni și Delea, arși de sorele dominican
Zanni și Delea, arși de sorele dominican

Cum a fost experiență a două oară? Ai devenit și actor...

Tu îți dai seama ce face Survivorul asta din oameni? Poți să joci și în filme.

Se vede pe tine că îți place ce faci și ai destulă energie...

Așa e. Mi-a plăcut mult experiență și voiam să fac film de mic. Energia asta este un atuu al meu de când eram mic. Însă energia asta îmi da un mare haos în viață asta. Am atât de multă energie încât sunt haotic. Viața mea e pe muchie de cuțit, dar ce-mi planific, iese. Se întâmplă multe.

Ce alte planuri ai?

Tocmai am vorbit de un proiect nou însă n-aș vrea să vorbesc înainte să se concretizeze. Momentan am emisiunea "Camp Long" în care luăm concurenții la rost, vom vorbi foarte diferit cu foștii concurenți de sezonul asta, acum știu și eu detalii din sezonul asta.

I-ai cunoscut personal pe concurenții din acest sezon, cine crezi că ar putea câștiga?

S-a trecut la individuale și se poate întâmplă orice. Ar putea ajunge oricine în momentul ăsta în finală. Pentru că poți să fi foarte bun și poți să intri cu cineva care poate nu e atât de bun, da poate nu e finalul tău. Poate nu e ziua ta, se poate întâmplă orice, oricine în momentul ăsta poate câștiga.

Alex Delea, alături de Elena, Zanni și Oana/ foto Facebook
Alex Delea, alături de Elena, Zanni și Oana/ foto Facebook

Ai mai merge în concurs?

Mie mi-a plăcut foarte mult și am zis să mai stau. Niciodată nu m-am plâns, nu am zis că nu m-aș mai duce, că vreau să plec acasă. Aș mai merge oricând și aș sta cât se poate de mult. Mi-a plăcut mult experiență asta.

E ceva ce n-ai face?

Nu știu... Ar trebui să-mi dai lucruri de făcut, poți să-mi dai ceva de făcut. Îmi place adrenalina, nu-mi place să stau.

Ai jucat în "Haita de acțiune", a fost primul tău rol?

Da, primul meu rol, exact opusul meu. Dur, fără să râd, fără să fac glume, să mă bat... exact opusul a ceea ce sunt eu.

Ai avut ocazia să joci cu Elena Chiriac, tot cu ea ai fost în Republica Dominicană, apoi ea a plecat în Londra...

Și apoi a plecat în Dubai. Se plimbă.

Nu te-ai dus și tu cu ea?

Nu, nu, vacanță mai încolo. Oricum mă simt în vacanță, pentru mine e vacanță.

Ce face mămăița?

Uite bine, o să o surprind că mă duc la ea de Paște. Îi fac și surpriza să stau cu ea.

Ce-ți place să mănânci de Paște?

Mâncare gătită, sarmale...

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
teo si jador webp
chefi la cutite jpg
banner Rebeca Rizea png
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net