Trădare de zile mari la Survivor România! Moment decisiv: „Am avut încredere în prietenia noastră”

#Survivor România
Ultima actualizare:

Cea mai intensă competiție televizată din România, Survivor, a mai pierdut o concurentă chiar înainte de Marea Unificare. Lucianna Vagneti a demonstrat că în cele 11 săptămâni a facut față cu brio tuturor provocărilor din competiție, chiar și trădărilor. Fosta războinică a povestit despre concurenta care a trădat-o la Survivor 2023.

razboinicii survivor 2023 jpg

Concurenta care a trădat-o pe Lucianna Vagneti

Competiția Survivor este menită să testeze limitele fizice, cât și psihice ale concurenților. În tot acest timp, aceștia încearcă să dea tot ce au mai bun pentru a câștiga marele premiu. De la strategii, la prietenii, la lupta pe cont proriu, fiecare încearcă să obțină victoria. În tot acest timp se leagă și prietenii, care însă nu se termină prea bine. Un astfel de caz este și cel al Luciannei Vagneti care spune despre Andreea Moromete că a trădat-o în concursul din Dominicană și că sentimentele de prietenie nu ar fi fost reciproce.

Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg

„Ca dezamăgire a venit de la Andreea Moromete, pentru că eu am avut încredere în prietenia noastră, crezând că e reciproc, însă s-a dovedit că nu era așa. Ea a cerut validarea prieteniei noastre publicului, zicând că sunt falsă.

Andreea Moromete Survivor Foto Pro TV jpg

Publicul de acasă m-a susținut când am fost nominalizați împreună cu DOC, dar pentru ea, cea care mă nominalizase, nu a mai contat. Nu mi-a placut comportamentul ei schimbător și ușor paranoic," a declarat Lucianna pentru Ciao.ro.

În același timp fosta războinică spune că în general a avut o relație bună cu ceilalți participanți, și deși a avut unele divergențe cu Alexandra Ciomag, relația dintre cele două nu a fost nici pe departe una urâtă, Moromete fiind cea care a dezamăgit-o profund. 

Lucianna Vagneti jpeg

M-am înțeles bine cu majoritatea, într-adevăr nu am avut o relație strălucitoare cu Ciomag, dar nu pot să spun că am avut o relație urâtă, în afară de câteva momente în care noi am avut un clinci.", a mai declarat Lucianna pentru sursa citată.

Acum după ce competiția s-a încheiat fosta războinică a reușit să își revadă familia din Brazilia după 5 ani, bucurându-se de reîntâlnire și de momentele speciale alături de cei dragi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net