Crina Abrudan, declarații exclusive după experiența Survivor: „Am încercat să evit latura asta”

Ultima actualizare:

În trecut, Crina Abrudan (45 de ani), a prezentat știrile sportive, iar pentru unii a fost o adevărată surpriză să o vadă la „Survivor". Reporterii Click! au stat de vorbă cu fosta concurentă din echipa Faimoșilor și au aflat mai multe detalii interesante despre aceasta, dar și despre experiența „Survivor România”, toate acestea într-un interviu exclusiv.

Crina Abrudan e într-o formă de zile mari la 45 de ani / Foto: Instagram
Crina Abrudan e într-o formă de zile mari la 45 de ani / Foto: Instagram

Click!:Ai prezentat știri sportive și să fiu sincer, n-am văzut niciodată o știristă să facă ce ai făcut tu... Faci sport?

Crina Abrudan: Fac sport. Pe vremuri toată lumea avea senzația că, dacă prezint știrile sportive am făcut sport sau fac sport. Dar nu are legătură a prezența știrile sportive cu a face sport. De câțiva ani am început și eu să merg la sală și pot să mă laud că fac sport. Dar am perioade și perioade. Am perioade când merg la sală zilnic, mă ține cam 2-3 luni și am perioade în care am avut o pauză, după sărbători. După sărbători am plecat la Survivor. Adică fac sport și nu fac.

Cum a fost experiența „Survivor"? Nu te-aș fi văzut ieșind din zona ta de confort.

Asta mi-am și dorit, asta a fost în mintea mea. „Survivor” înseamnă traseele, baza sportivă, care îți permite să câștigi recompensă sau comunicare acasă. Iar în mare parte, „Survivor” înseamnă supraviețuirea 7 zile pe săptămâna, 24 din 24, cu oamenii de acolo. De la bun început mi-am propus să stau departe de certuri și scandaluri, nu am fost niciodată implicată în așa ceva, și nu era în intenția mea că la 45 de ani să merg la un reality show și să mă implic în certuri și scandaluri. Am răspuns, pe ici pe colo, când am simțit că sunt jignită sau că s-a mers prea departe, însă în general am încercat să evit latura asta. Pentru mine, „Survivor”, cred că a fost singurul format de reality-show la care mi-aș fi dorit să merg. Tocmai din acest motiv, pentru că este un format curat față de alte reality show-uri unde este mai ușor să aluneci pe pantă asta a certurilor și a tensiunilor. Iar pentru mine, principalul scop în acest reality show,  a fost să mă descurc bine pe trasee și să conviețuiesc bine cu oamenii de acolo, în așa fel încât să nu las o părere proastă despre mine oamenilor de acasă.

Crina Abrudan, în timpul unei probe la  „Survivor” / Foto: PRO TV
Crina Abrudan, în timpul unei probe la „Survivor” / Foto: PRO TV

Ce ți-a fost cel mai greu acolo?

Faptul că pe un fond al lipsei de hrană și de condițiile în care să conviețuiești acolo apar tensiunile între oameni. Și asta mi-a fost cel mai greu de gestionat. În rest, sunt foarte de mândră de mine, de faptul că m-am acomodat și am dus lupta cu foamea și condițiile de somn și lipsa civilizației de acasă. Nu m-am plâns de nimic și m-am acomodat cu ce era acolo. Am și plecat de acasă cu ideea că asta este, creierul meu cumva a înțeles că nu trebuie să-mi ceară nimic. Știu să lucrez cu mine la partea asta. Nu m-a chinuit nimic, aș mai fi putut din punct de vedere psihic încă două luni, dacă nu mai mult. Mai stăteam, nu aveam nicio problema, așa am plecat setată de acasă. Și chiar așa mi-aș fi dorit să stau, 2-3 luni.

Și cât ai stat?

Patru săptămâni.

Cât ai slăbit?

Nu știu, nu m-am cântărit. Nu m-am cântărit pentru că în seară când am ajuns la hotel nu aveam cântar. Nici a două zi n-am avut cântar, iar a două zi nu mai era relevant pentru că am început să mănânc. Imediat ce am ieșit din competiție îmi era foame. După niște săptămâni în care corpul nu primește mâncare, în momentul în care îi dai de mâncare reține tot.

Ce ai mâncat prima oară când ai ieșit?

N-am ieșit cu o mare poftă de mâncare, nu pot să spun că îmi era poftă să mănânc ceva acolo. Mai vorbeam cu fetele despre mâncare, era subiectul principal de discuție. Acolo dacă am suferit de ceva, am suferit că aveam organismul slăbit, dar nu îmi era poftă de ceva. Și nici când am ieșit. Am mâncat mâncarea pe care am primit-o. Am găsit un magazin de ciocolată și am mers și mi-am luat.

Alex Delea si Crina Abrudan au vizionat un episod special / Foto: Click!
Alex Delea si Crina Abrudan au vizionat un episod special / Foto: Click!

Ce au zis apropiații tăi de experiență? Te-ai sfătuit cu soțul tău?

Soțul meu mă susține în tot ceea ce vreau să fac, îmi spune părerea lui. Dacă decizia mea este să fac ceva anume, el mă susține. M-a susținut și când am spus că mi-aș dori să merg la „Survivor”. Mi-a atras doar atenția asupra faptului că e un reality-show și mai devreme sau mai târziu se vor ivi discuții în care o să fiu atrasă și o să fiu implicată și măcar să știu. Am vorbit cu soțul meu foarte mult în noaptea respectivă, după ce mi-am primit telefonul, am simțit în anumite momente că părea mai supărat că mine că am ieșit de acolo. Pe de o parte, pentru că văzuse la tv că începuse să-mi placă și mă descurcăm la trasee. Și știa că asta îmi doream, iar pe de altă parte mi-a spus că mai bine că am ieșit la momentul potrivit de acolo.

Ai plecat cu vreo problemă de sănătate din Dominicană?

Am dureri de spate, dureri pe care le cam are toată lumea, de la dormitul pe jos, și niște dureri de la coloana de la probele de forță, dar astea o să treacă. În rest, picioarele zgâriate, dar și astea o să treacă până la vară.

Ce urmează pentru tine? Te vei întoarce la știri?

Deocamdată nu am niciun plan în direcția asta. În general, dacă îți dorești cu tot dinadinsul niște lucruri, probabil că se vor întâmplă mai devreme sau mai târziu. Nu știu, deocamdată nu am planuri. Televiziunea e departe de ce era mai demult, acum online-ul ia locul televiziunii. S-au schimbat mult lucrurile de când lucrăm eu la știri. Nu am un scop în ceea ce privește televiziunea.

crina abrudan survivor romania (2) jpg

Vin Floriile, Paștele. Ai planuri? Cum te-ai pregătit?

Chiar ieri am realizat că Paștele e fix peste două săptămâni, fiind plecată o lună,  eu nu știam ce dată, ce oră e, ce zi e, iar acum, dacă mă întrebi, am senzația că e începutul lui martie. Și suntem la începutul lui aprilie și eu abia am realizat că vine Paștele. Azi dimineață îmi spunea soțul meu, de azi într-o săptămâna sunt Floriile. Nu mi-am făcut planuri și i-am zis că bine că mi-a amintit că e ziua mea. Nu avem planuri de Paște, încă nu știm ce vom face. Dacă e să rămânem acasă de Paște, o să gătesc ce fac de obicei, salată de boeuf, asta e sigur pentru că îi place soțului meu și facem de Paște și Crăciun. Probabil va veni mama la mine, încă nu știu, nu avem planuri. Noi suntem oamenii aia care fac planurile în ultim moment și când mergem în vacanță ne decidem cu o zi, două, trei înainte. O să vorbesc cu soțul meu și vom vedea ce vom face de Paște.

Ada Dumitru s-a întors în țară / Foto: Pro TV
Ada Dumitru s-a întors în țară / Foto: Pro TV

Ada Dumitru, întâmpinată cu bucate românești

Fosta faimoasă de la „Survivor România", s-a întors zilele trecute din Republica Dominicană. Din păcate, a ajuns mai târziu decât era așteptată. Motivul? Nu s-au găsit bilete de avion imediat, în Republica Dominicană fiind plin sezon de vacanțe. Așa că, Ada Dumitru și Mihai Zmărăndescu au mai stat câteva zile să se relaxeze în așteptarea unui zbor disponibil. Ada a ajuns la fix pentru a-l sărbători pe Matei Cotimanis, fiul lui Bebe Cotimanis. Așa că, încă de la aeroport, fosta concurentă a fost întâmpinată cu bucate tradiționale, flori, pancarde, multe urale și oameni dragi care i-au cântat la mulți ani, deși ziua ei fusese pe 24 februarie. Acasă a avut parte de un ospăț pe cinste, fiind înconjurată de întreaga familie care venise la petrecerea organizată pentru fiul lui Bebe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
banner jean Gavril png
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net