Crina Abrudan a topit asfaltul, a înghețat priviri. Fosta știristă, cam dezbrăcată pentru luna octombrie

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Crina Abrudan (44 de ani) are cu ce se lăuda, și anume cu niște forme ale corpului demne de invidiat. Fosta prezentatoare de televiziune a știrilor sportive a fost surprinsă de paparazzii Click! îmbrăcată sport, dar....sexy!

Crina Abrudan, în bustieră pe stradă!

Ce este frumos și lui Dumnezeu îi place, este o vorbă din popor care i se potrivește de minune Crinei Abrudan. Conștientă de atuurile sale feminine, fosta moderatoare TV, de la Antena 1 nu ezită să poarte ținute mulate care îi vin perfect pe corpul bine definit.

Recent, Crina Abrudan a fost surprinsă de paparazzii Click! la plimbare, în zona Pipera.  Îmbrăcată sport, Crinuța noastră a atras atenția, căci în luna octombrie se plimba nestingherită într-o bustieră, chiar dacă afară nu erau chiar 30 de grade. 

Și cum corpul perfect pe care îl are necesită și anumite sacrificii alimentare, Crinuța are grijă să se hidrateze, după cum se vede și în imagini. Într-un interviu dat recent, vedeta ne-a povestit că ea nu are o dietă foarte riguroasă.

„Eu nu sunt adepta dietelor stricte şi nici nu merg foarte des la sală. Chiar îmi plac şi cartofii prăjiţi şi tot felul de preparate de tip fast food. Pot spune că sunt o norocoasă pentru că, până la această vârstă, nu am avut probleme de greutate.

Am o moştenire genetică bună, însă, şi aşa, am nevoie să întreţin pielea şi silueta. Este tratamentul care preîntâpină şi tratează celulita şi remodelează instant corpul, acolo unde ai nevoie.

Dacă sunt probleme la coapse, lucrăm acolo şi gata! Dacă vrem talie mai subţire, lucrăm acolo. Apoi, eu stau foarte mult la soare şi, normal, tenul are nevoie de şi mai multă îngrijire. Cremele nu sunt de ajuns, aşa că e nevoie să urmăm ceva profesional‟, declara Crina Abrudan pentru Click!

Click spune: O mai ţii minte pe Crina Abrudan? A dat iama în mâncare după ce a plecat din televiziune

Crina Abrudan, la cununia civilă cu Gabi Popescu. Sursa foto: arhivă Click!
Crina Abrudan, la cununia civilă cu Gabi Popescu. Sursa foto: arhivă Click!

Click! spune

Crina Abrundan este una dintre cele mai sexy și apreciate foste prezentatoare de știri sportive. Blondina a ales să se retragă din televiziune în anul 2013. Fosta crainică tv  trăiește o frumoasă poveste de iubire de 13 ani, alături de sportivul Gabi Popescu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG