De ziua ei, Crina Abrudan a stat peste 20 de ore la shopping!

Ultima actualizare:

    Crina Abrudan s-a reîntors în DubaiFoto: arhivă personală
Crina Abrudan s-a reîntors în DubaiFoto: arhivă personală

Reducerile au înnebunit-o la propriu pe Crina Abrudan şi nici nu este de mirare că a "dormit" la mall, dacă ne gândim că centrele comericiale sunt adevărate oraşe în Dubai. Aflată în vacanţă, fosta ştiristă nu s-a putut abţine să nu cumpere tot ce a văzut cu ochii. În doar două zile, vedeta a petrecut peste 20 de ore numai prin magazine.

Visul oricărei femei de a-şi cumpăra tot ce-i pofeteşte inima i s-a îndeplinit Crinei Abrudan. Blonda s-a răsfăţat la shopping într-un mall din Dubai de unde a uitat să mai iasă. Zilele trecute, fosta prezentatoare de la Antena 1 a împlinit 40 de ani, aşa că este de înţeles de ce a avut liber să-şi ia tot ce i-a făcut cu ochiul. "Scoteţi-mă din mall. Ieri zece ore, azi cinci and counting (n.r. încă număr). Până iarna viitoare, pauză! Ce mă fac cu atâtea reduceri?!", a notat vedeta în dreptul unor imagini din timpul aventurii de la cumpărături.


    Crina s-a bucurat de perioada de reduceri şi şi-a cumpărat cadouri pentru un an întregFoto: arhivă personală
Crina s-a bucurat de perioada de reduceri şi şi-a cumpărat cadouri pentru un an întregFoto: arhivă personală

Zilele trecute, Crina Abrudan a schimbat prefixul. Vedeta a împlinit 40 de ani, dar aniversarea nu a fost la fel de fericită pe cât şi-ar fi dorit ea. Anul acesta a fost pentru prima dată când nu l-a mai avut alături pe tatăl ei. Actorul Ion Abrudan s-a stins din viaţă în a doua zi de Crăciun, lăsănd în urmă o familie devastată de durere. El a suferit un infarct, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru părintele vedetei. Când a aflat teribila veste, Crina, care se afla în vacanţă tot în Dubai, sărbătorind aniversarea soţului ei Gabi Popescu, s-a întors de urgenţă în ţară. 

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net