Nominalizare-surpriză la Survivor România. Când și-a auzit numele, a rămas fără replică!

Ultima actualizare:

Faimoșii pierd „la mustață” în această seară, în fața Războinicilor de la Survior România. Recompensa este substanțială: pe lângă imunitate, cei din tabăra albastră se bucură de un grătar pe cinste făcut de un chef extrem de talentat!

Nominalizare-surpriză la Survivor România / Sursă foto: colaj Click!
Nominalizare-surpriză la Survivor România / Sursă foto: colaj Click!

Nominalizare-surpriză în tabăra Faimoșilor 

Jocul din această seară este mai mult unul de strategie, nu unul de putere. Puși față în față, concurenții sunt nevoiți să lupte pentru imunitate, dar și pentru o recompensă spectaculoasă: grătar delicios!

Aflați la scorul de 9-9, în runda decisivă ies învingători Războinicii, care se bucură din plin de un consiliu liniștit, dar și de preparatele delicioase pe care un talentat chef le-a pregătit chiar în fața lor, în timp ce aceștia au luptat în ring. 

Pentru că Războinicii câștigă imunitatea, în tabăra Faimoșilor se instalează din nou panica în fața nominalizărilor, dar și neputința și certurile din ultima perioadă stârnesc tensiuni și mai aprige. Resemnați în fața destinului din Dominicană, Faimoșii n-au altceva mai bun de făcut decât să se gândească, în mod evident și inevitabil, la plecarea acasă. 

DOC, Ada și Crina Abrudan, în pericol de eliminare

Colanele de imunitate individuală sunt câștigate de Ionuț Iftimoaie și Ștefania. Nominalizarea colectivă a tribului Faimoșilor este una cum nu se poate mai inedită: Crina Abrudan primește 5 voturi de la colegii de echipă, iar Kamara se alege și el cu 3 voturi, însă scapă de pericolul eliminării. 

Ștefania îl nominalizează pe DOC, iar Ionuț Iftimoaie o nominalizează, spre eliminare, pe Ada. 

După ce și-a auzit numele Crina Abrudan a rămas, de-a dreptul, fără replică. Mihai Zmărăndescu este cel care recunoaște în consiliu faptul că printre cele 5 voturi îndreptate către Crina se regăsește și al lui. Lui Zmărăndescu nu i-a convenit faptul că fosta moderatoare TV l-a întrebat, într-o dimineață, dacă se simte bine și dacă a mâncat, motivând că „nu este nevasta lui, să-i adreseze astfel de întrebări” și că „s-a dat bine pe lângă toată lumea, pentru a nu fi în pericol de nominalizare/eliminare”. 

Crina Abrudan, la rândul ei, susține că l-a întrebat aceste lucruri pe Mihai Zmărăndescu din omenie și că nu înțelege modul în care concurentul a interpretat gestul ei. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
banda politie foto
image
image
image
image
image
image
banner bordea png
banner Christian Sabbagh png
3 monica pop jpg jpeg
andrei voica masterchef 22452500 jpg
image png
Banner Petre Năstase
Banner Almășan Marin Huidu
andreea marin madalina manole jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net