Momente horror la Survivor România! O concurentă aproape s-a înecat: ,,Săriți! Săriți!”

#Survivor România

Clipe dramatice pentru Alina Radi, concurenta care face parte din echipa Războinicilor de la Survivor 2023. În cadrul ediției din 28 februarie, în urma duelului cu dintre Crina Abdrudan și Alina Radi, aceasta din urmă s-a confruntat cu probleme de sănătate.

Momente horror la Survivor România! O concurentă aproape s-a înecat. Foto: colaj/captură/Facebook
Momente horror la Survivor România! O concurentă aproape s-a înecat. Foto: colaj/captură/Facebook

În cel mai recent episod din Survivor România, Alina Radi a traversat clipe dureroase, după ce a leșinat și a fost pe punctul de a se îneca, în urma duelului pe care Crina Abrudan l-a câștigat.

Alina Radi a leșinat la Survivor România

Aproape de finalul duelului, Alina Radi a întâmpinat probleme în momentul în care a vrut să iasă din apă. Spatele i-a înțepenit și nu a mai avut forță în brațe, iar mai apoi a leșinat. Concurenta a leșinat și a fost pe punctul de a se îneca, însă colegii ei au acționat prompt.

,,Săriți! Săriți!”, a strigat panicată Carmen Grebenișan, iar Robert Moscalu a fost primul care a ajuns la Alina, pentru a o salva. Ulterior, Dan Ursa vine în ajutorul ei și o scoate din apă.

,,A leșinat! A leșinat” strigă Kamara, și alături de DOC îi ajută pe Războinici să o scoată pe Alina Radi afară din apă.

Daniel Pavel, primele informații despre starea de sănătate a Alinei Radi

În urma duelului dintre Alina Radi și  Crina Abrudan, pe traseu se pregăteau să intre Andrei Krișan  și Ionuț Iftimoaie. În momentul în care aceștia erau pe punctul de a începe lupta, starea de sănătate a Alinei Radi s-a deteriorat.

Daniel Pavel a oferit primele informații referitoare la starea de sănătate a Alinei Radi. Prezentatorul competiției sportive i-a anunțat atât pe concurenți, cât și pe cei de acasă de faptul că Alina a fost epuizată fizic, motiv care a condus la incidentul dramatic. De asemenea, potrivit informațiilor oferite de Daniel Pavel, concurenta a avut nevoie de supraveghere medicală.

„La finalul primei runde, în bătălia dintre Crina și Alina, Alina a acuzat o stare de epuizare și este sub supraveghere medicală. Vom reveni cu amănunte asupra stării ei”, a transmis Daniel Pavel, în timpul emisiunii difuzate marți, 28 februarie.

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net