Soția lui Iftimoaie, declarații emoționante! Cât de mult suferă în lipsa Faimosului de la Survivor: „Este o perioadă grea”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Soția lui Ionuț Iftimoaie (44 de ani), Maria este trup și suflet alături de bărbatul cu care se iubește de aproape două decenii și cu care are trei copii frumoși și sănătoși. Contactată de Click!, frumoasa moldoveacă ne-a mărturisit că soțul său trece printr-o perioadă nu tocmai favorabilă pentru el, la „Survivor România”, totul din cauza unor factori care sunt în jurul său.

Ionuț Iftimoaie a slăbit vizibil la „Survivor România”. Lipsa suficientă a hranei, a nesomnului liniștitor de acasă, dar și a adrenalinei din concurs, se pare că au început să își spună cuvântul pentru fostul luptător K1. Sportivul nu mai reușește, în prezent, ca la începutul competiției, să mai aducă punct după punct pentru echipă, ba mai mult, se observă pe traseu, uneori, că este destul de obosit și istovit de puteri.

Contactată de Click!, Maria Iftimoaie ne-a vorbit despre aceste aspecte:

„Îmi pare rău pentru Ionuț pentru că văd cât de mult își dorește să fie bine și luptă din toate puterile sale să fie așa, doar că nu prea poate din cauză că sunt mulți factori care nu îi sunt „favorabili”. Este o perioadă mai grea pentru el acum peste care o să treacă cu bine. Nu este vorba despre scandalurile din echipa lor, nu la asta mă refeream, ci la dorul de familie în primul rând. Asta îi pun capac”.

Maria Iftimoaie, cu gândul la Ionuț

Bruneta trăiește fiecare clipă în fața micului ecran atunci când se uită la „Survivor România” și îl vede pe soțul său, pe traseu, în competiție. Așa că i-a făcut și o pagină oficială de Facebook unde Maria a ales să spună tot ce gândește.

„Cred în el cu toată ființă mea pentru că a demonstrat de atâtea ori că se poate! Cu toții am avut perioade grele când pur și simplu nu-ți iese treaba așa cum ai vrea sau cum te aștepți! O fi dorul de casă sau lucrurile esențiale din viața lui de care are atâta nevoie sau efectiv „bătălia” cu el însuși? Am toată încrederea în el și în susținerea voastră și că toate se întâmpla cu un scop! Forța Faimoșii!”, este unul dintre mesajele postate de Maria.

Un alt mesaj scris de soția lui Ionuț Iftimoaie, tot pe contul de Facebook, este tot de încurajare:

„Mereu ai dat dovadă de un caracter bun, sincer și curajos, iar când ai fost rănit și accidentat nu ai abandonat lupta, ai luptat în continuare cum vei lupta mereu!”

Click! spune

Maria și Ionuț Iftimoaie sunt una dintre cele mai sudate și echilibrate familii din showbiz-ul românesc. Cei doi locuiesc în Bacău, însă acest lucru nu l-a împiedicat pe fostul luptător de K1 să accepte proiectele mari ale televiziunilor de renume pentru a participa.

După retragerea sa din lumea sportului, Ionuț Iftimoaie s-a dedicat afacerilor, soției dar și celor trei copilași frumoși pe care îi au împreună și pe care îi iubește enorm.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net