Scandalul continuă la Survivor România! DOC atacă, iar Kamara ripostează: „Bă, tu nu vorbești de copilul meu”

#Survivor România
Ultima actualizare:

Spiritele se încing la Survivor România, iar lucrurile par să se aprindă de la orice scânteie! Și nu doar că iese fum, ci flăcările sunt pe cale să izbucnească, după cum am văzut și în ediția din această seară. Competiția tot mai grea, i-a făcut pe doi dintre faimoși să își arunce replici acide, și nu a mai fost mult până când să existe urmări violente.

DOC și Kamara de la Survivor România
DOC și Kamara de la Survivor România

Între faimoși conflictele par la ordinea zilei, iar cel care se află în centrul lor de două seri încoace este chiar DOC. Dacă cu o seară în urmă între DOC și Remus s-au încis spiritele în cadrul consiliului de eliminare, ei bine, astăzi DOC și-a revărsat furia acumulată într-un nou conflict, de data aceasta cu Kamara. Lucrurile au degenerat într-atât de mult, încât au fost pe cale să sară la bătaie.

Kamara Survivor Foto Pro TV jpg

Și cum nu iese scânteie fără foc, cei care au aprins focul a fost DOC și Bianca Patrichi care au vorbit despre Kamara. Cum artistul le-a surprins discuția, apăsat fiind deja de situația dificilă din competiție, Kamara și-a pierdut cumpătul și a intervenit. DOC l-a blocat imediat și i-a spus lui Kamara să își vadă de treabă, să îi lase în pace și a făcut o referire și la fiul acestuia. Faptul că micuțul Leon a fost adus în discuție l-a enervat teribil pe Kamara, care a reacționat și a înaintat agresiv spre rapper.

DOC: „Du-te acasă, ai grijă de copilul ăla, bă”.

Kamara: „Tu nu pomenești de copilul meu în viața ta, ai auzit? Tu nu pomenești de copilul meu! Nu pomenești de copilul meu! Bă, nu vorbi de copilul meu, ai înțeles?”

Doc Foto Pro TV jpg

Kamara, reacție acidă

Kamara a răbufnit, pur și simplu, iar în cadrul testimonialelor artistul nu a ezitat să își expună ferm poziția față de rapper și față de Bianca Patrichi. Artistul i-a portretizat într-o manieră usturătoare.

„Pe mine mă știe lumea. Nu aveam nevoie să vin la Survivor, nu aveam nevoie să vin la Survivor să știe cine sunt. Eu am venit aici, pentru el (n.r. băiețelul lui bolnav), pentru a reuși să fac ceva, din tot ce nu am reușit în unele momente. Dar bineînțeles că, ca de obicei, apare câte un demon, un diavol în calea mea, care se pune de-a curmezișul să îmi încurce pașii.

Mie mi se pare falsitate din plin să afișezi o imagine de omuleț cuminte, care nu face rău nimănui, veverița aia simpatică, care mai și dansează din fund, dar de fapt tu să fii un fel de hienă, care pe la colțuri vorbești de alții și raportezi la alții și vorbești de persoane care au fost aici”, a mai spus Kamara, conform sursei citate. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
cub mihaela tatu png
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net