Maria Lungu, dărâmată de experiența Survivor! Deși eliminată de 3 săptămâni, nu-și poate reveni: „M-a pus la pământ”

Fosta concurentă la Survivor România Maria Lungu a fost prima eliminată din competiție de la Războinici. Click a stat de vorbă cu ea despre experiența Survivor dar și despre ce i s a întâmplat acolo din punct de vedere al sănătății.

În exclusivitate pentru Click!, Maria Lungu a povestit de ce nu a reușit să-și revină din punct de vedere emoțional, chiar și după 3 săptămâni de la eliminare. Mai mult, blondina ne-a povestit că se simte norocoasă că a putut participa într-un reality-show cu o importanță atât de mare și că a avut multe de învățat din această experiență. 

Click!: Cum te-ai simțit să fii prima eliminată de la Războinici? Te-ai așteptat?

Maria Lungu: Faptul c-am fost prima eliminată de la Războinici nu m-a făcut să mă simt foarte bine. Chiar dacă nu aveam așteptări să ajung în finală, cred că mai duceam cel puțin o lună. Totuși, gândesc că orice mi se întâmplă este spre bine. Dacă o portiță s-a închis, alta se va deschide... una în care să mă potrivesc mai bine poate. Trebuie să recunosc că emoțiile, stresul și toate lucrurile acumulate m-au făcut incontrolabilă și irascibilă, vulnerabilă.

Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a oferit șansa de a vedea cum este să calc pe nisipul fierbinte Dominican. Am avut această ocazie datorită competiției și sunt extrem de mulțumită și fericită că am putut face aceste lucruri. Sunt sigură că dacă mai stăteam în competiție, aș fi ajuns să mă înțeleg cu ai mei colegi. Și aș vrea să mă felicit pentru puterea emoțională pe care am avut-o, pentru că am avut momente de slăbiciune și cred că este normal. Dar milioane de oameni nu ar face ce am făcut eu în Survivor, chiar dacă ar avea oportunitate.

Click!: Ți-ai fi dorit să stai mai mult în Republica Dominicană?

Maria Lungu: Mi-am dorit să stau mai mult și îmi doresc! Dacă s-ar putea întâmpla o minune, m-aș întoarce, cu forțe noi. Cred că mi-aș putea controla mai bine gura (râde)! Aș face lucrurile altfel, aș aborda situația altfel. Mie mi-a păsat enorm de colegii mei și atunci când încercam să le spun anumite lucruri, prevedeam ce va urma. Am o intuiție bună, dar nu am un mod de a spune foarte frumos.

Click!: Nu a fost prima ta experiență într-un reality-show. Cum ți s-a părut?

Maria Lungu: Nu a fost prima și poate tocmai din acest motiv prevedeam anumite lucruri, mai ales în cazul Faimoșilor care sunt și ei experimentați. Așa că-mi doream să-i previn pe Războinici. Experiența Survivor e diferită, specială, unică... Nu cred că am cuvinte să pot descrie emoțiile trăite acolo. Nu cred că se va mai întâmpla de acum înainte să mai simt așa ceva.

image

Click!: Ai reușit să slăbești în show? Între timp, ai pus la loc?

Maria Lungu: Am slăbit 5-6 kilograme cât am stat acolo. Dar le-am pus înapoi în 2 zile pentru că nu mă mai opream din mâncat. Făceam live-uri și mâncam non stop (râde)! Sunt înapoi la 50 de kilograme, dar așa am fost toată viața. Iar când slăbesc ajung la vreo 45!

Click!: Ce ți s-a părut cel mai greu?

Parcursul meu a fost scurt, dar puternic emoțional. Am avut niște căderi dese, iar cea mai dură a fost când mi s-a umflat fața și nu reușeam să văd. Nu voiam să mă plâng, deși atunci când alergam, simțeam că-mi aleargă și fața în același timp! Pentru mine contează imaginea mea, iar faptul că arătam așa, m-a pus la pământ într-o oarecare măsură. Evident și lipsa mâncării a impacat foarte tare starea mea de spirit, dar nu s-a comparat nimic cu acel moment când fața mi se umfla.

Click!: Pe cine vei susține pe mai departe în show?

Maria Lungu: Evident, țin cu Războinicii pe mai departe. Chiar dacă vor exista certuri, ca urmare a lipsei hranei și a condițiilor dificile, favoritul meu este Dan Ursa. Dacă vorbim despre fete, Andreea Moromete mi se pare că are o voință extraordinară și asta e ceva demn de respectat.

Click!: Cu cine ai legat o prietenie?

După ce am ieșit din competiție, l-am așteptat pe Răzvan acasă și am ținut legătura cu el. EFECTIV așteptam să primească telefonul. Am avut o ieșire în care ne-am văzut și cu Vica, Maria Constantin, Andrei Neagu, însă cu Răzvan am și o relație mai strânsă.

image

Click!: Ce ai facut prima oară când ai ieșit din show?

Maria Lungu: Primul lucru a fost să mă spăl: două dușuri! Apoi am fugit la mâncare – mi-am cumpărat burger, pizza, shaorma. Să mă simt în siguranță, cu mâncarea lângă mine.

Click!: De cine și de ce ți-a fost cel mai dor cât erai acolo?

Maria Lungu: Cel mai dor mi-a fost de familie, iar când am ieșit, am spus în material că simt că am dezamăgit câțiva oameni, iar aceia ar fi rudele. Nu știu de ce, dar când am plecat le-am zis că voi reveni rapid... iar ei mi-au spus să rezist, să îmi antrenez corpul și creierul, să o privesc ca pe o experiență, ca nu ca pe o competiție. Iar eu nu am făcut așa! Mi-a lipsit familia și mi-a părut rău că simțeam că i-am dezamăgit. Cu toate acestea, cine a știut să observe, a realizat că am făcut ce am simțit. Eu sunt o persoană directă și nu voi sta într-un colț doar pentru a nu supăra pe cineva. Nu cred că acolo era cazul să ne menajăm unul pe celălalt.

Click!: Ce ai făcut de la momentul eliminării și până acum?

De la momentul eliminării, m-am mutat în București, am avut bătăi de cap să găsesc chirie și să pun la punct toate lucrurile. Nu a fost deloc ușor, deoarece a fost prima dată când am trecut prin această experiență. Acum vreau să-mi aduc și mașina de la Chișinău ca să mă pot mișca ușor. Vreau să pun toate lucrurile la punct. Deși am ieșit de 3 săptămâni din competiție, încă nu simt că mi-am revenit emoțional pentru că e greu și îmi doream enorm să mai stau. Dar accept lucrurile care mi se întâmplă și simt că s-au întâmplat înspre binele meu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net