Maria Lungu de la Survivor România nu vrea niciun iubit! Motivul pentru care nu-și dorește o relație

Maria Lungu (28 de ani), una dintre cele mai controversate concurente de la Survivor România 2023, nu vrea să audă de o posibilă relație în viitorul apropiat. Blondina a declarat pentru Click! că se simte foarte bine singură, în pielea ei.

Maria Lungu s-a mutat recent în București și se pare că acest lucru a reușit oarecum să o destabilizeze pe moment! Aglomerația, oamenii dar și agitația din Capitală i-au schimbat puțin planurile tinerei, care anunța zilele trecute pe pagina sa de Instagram că vrea să își caute un partener de viață să îi care plasele de la magazin până în casă.

„M-am mutat în România, mi-am găsit apartament, l-am luat în chirie, nu este cumpărat. În toată această perioadă am întâlnit situații destul de grele pentru că oamenii sunt foarte diferiți. Eu ziceam că nu este chiar atât de greu! Eu credeam că dau banul și la revedere. Vreau să îmi aduc și mașina curând în București, sper să am curajul să o conduc pentru că este nebunie aici cu condusul, am observat asta! Nu există lucruri imposibile pentru mine!

Nu îmi caut iubit, nu am timp de așa ceva acum! Consider că nu merge cu căutatul, adică atunci când vine Cupidon, te lovește de nu te vezi, nici măcar nu te aștepți... Plus că nu cred că este cazul să caut și nu înțeleg nici oamenii care fac asta. Eu mă simt foarte bine singură. Sunt de ceva timp singură, de o perioadă foarte lungă și mi-am găsit cumva confortul în chestia asta și mi-ar fi greu să las pe cineva acum să intre în viața mea. Dar realizez că o să vină și acel moment când o să trebuiască să fac asta”, a declarat Maria Lungu, pentru Click!

Maria Lungu nu mai speră la Mircea Eremia

În vara anului trecut, Maria Lungu (28 de ani) și Mircea Eremia (25 de ani) au trăit o iubire pătimașă, de câteva luni, la distanță. Asta deoarece blondina locuia atunci în Republica Moldova, iar Mircea în București. Chiar dacă aveau planuri serioase împreună, relația lor amoroasă nu a rezistat.

„Cu Mircea nu m-am întâlnit după ce am venit de la Survivor și nici nu știu dacă o să mă întâlnesc, pentru că după câte am auzit, are și iubită. Nu am mai vorbit cu el. Ne mai dăm câte un mesaj la o perioadă de timp, destul de lungă, ce faci, cum mai ești și cam atât. Nu cred că o să existe o posibilitate să ne reîmpăcăm, am rămas așa ok unul cu altul și cam atât.

Eu am mers pe drumul meu și el pe drumul lui și cam atât! Mircea este un băiat extraordinar, un băiat superb, este un băiat de la care am avut ce învăța. Am înțeles că distanța nu este benefică într-o relație și indiferent de situație, chiar dacă suntem împreună sau nu, este important să ne respectăm”, a mai spus Maria Lungu pentru Click!

Click! spune

Maria Lungu a participat în trecut și la emisiunea Puterea Dragostei, de la Kanal D, unde a sperat să își găsească sufletul pereche, însă în zadar.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net