Ce va face „Războinicul” Eduard Gogulescu după „Survivor”. „Am și studiat un an”

#Exclusiv Click!

Putem spune că dacă te-ai dus să-ți iei un pahar cu apă în timpul episodului 17 din reality showul "Survivor Romania", de la Pro Tv, i-ai pierdut evolutia DJ ului Eduard Gogulescu. Acesta s-a accidentat la prima sa intrare „pe traseu” și a ieșit repede din concurs. Revenit în țară, tânărul în vârstă de 23 de ani ne-a acordat un interviu despre evoluția sa ca Războinic. 

Eduard Gogulescu la Survivor jpg

Click!: Ai ieșit cam repede din competiție. Ai apucat să simți ceva din experiența Survivor?

Eduard Gogulescu: Am ieșit neașteptat de repede, însă la fel de neașteptat am fost când vine vorba de experiența Survivor. Nu numai că am simțit, dar am și trăit niște momente pe care nu le-am mai simțit niciodată.

Te-ai remarcat prin accidentul din prima zi. Cum te simți? Cu ce probleme te-ai întors acasă?

Din păcate, am avut ghinionul să mă accidentez din prima, însă văd jumătatea plină a paharului și anume faptul că eram la o distanță extrem de mică să fie ceva și mai grav. Se pare că am niște probleme în jurul genunchiului și nici până astăzi nu pot alerga sau flexa piciorul la maximum, însă sper să mă recuperez cât mai rapid.

Îți mai doreai să rămâi în competiție?

Îmi doream foarte tare să rămân până la final în competiție, însă pentru mine finalul a fost scris să fie după doar două săptămâni.

Cu cine vei păstra legătura dupa competiție?

Voi încerca să țin legătura cu toată echipa, toți mi-au fost foarte dragi, dar cel mai bine m-am înțeles cu Andrei și Robert.

Eduard Gogulescu la Survivorrd foto pro tv
Eduard Gogulescu are o condiție fizică foarte bună, deși e DJ. foto: PRO TV

De ce ți-a fost cel mai dor de acasă?

Cel mai dor mi-a fost clar de familia mea, fiecare în parte. Primele zile au fost infernale, însă am învățat la Survivor că cea mai grea treaptă e dorul și trebuie să te împaci cu el.

Ai putea să te descrii în cateva cuvinte?

Motivat să mă bucur de viață la maxim, recunoscător și o persoană care în continuare este dependentă de adrenalină.

Momentul în care s-a accidentat. foto: PRO TV
Momentul în care s-a accidentat. foto: PRO TV

Ai mai fi stat în vacanță in Republica Dominicană?

Mai rămâneam în vacanță în Dominicană, dacă știam că-mi vine familia aici, altfel nu.

Ai mai participa la un reality show?

Da, reality show sau chiar și în filme/seriale. Încă de mic mi-a plăcut actoria, am și studiat actoria un an într-un teatru din București și mereu mi-am dorit să joc într-un film. Am și reușit acum câțiva ani să joc într-o piesă de teatru și am jucat și într-un film european.