Vica Blochina dă de pământ cu Bianca Patrichi, după ce s-a aliat cu DOC împotriva lui Kamara: „Poate o să fie și ea mamă la un moment dat”

#Survivor România

Vica Blochina, poate cea mai simpatizată și urmărită concurentă de la Survivor România se bucură, acum, de confortul propriei case și urmărește competiția din Dominicană de pe canapea, după eliminare. Chiar și de acasă, Vica Blochina simte și vede tot ce se întâmplă în tribul Faimoșilor, iar scandalul din Dominicană ce a luat naștere în tabăra roșie o lasă fără replică. Sau...nu chiar!

Vica Blochina, mesaj dur pentru Bianca Patrichi

Toată lumea a văzut cum fosta ispită de la Insula Iubirii s-a aliat cu DOC împotriva lui Kamara. Vica a considerat că atitudinea blondinei nu este deloc una potrivită, mai ales că DOC îl atacase pe Kamara pe cea mai sensibilă parte a sufletului: fiul lui, Leon. 

În momentul în care a izbucnit scandalul din echipa Faimoșilor, Bianca Patrichi i-a luat apărarea lui DOC și a început să urle din toți plămânii la Kamara. Vica Blochina, cea care îl susține pe artist chiar și de acasă, a remarcat acest lucru și a făcut o postare acidă în mediul online, pentru a-i transmite Biancăi faptul că nu se poartă deloc așa cum ar trebui. 

Frumoasa blondă a mărturisit că a văzut tot ce s-a întâmplat în Dominicană și a dezvăluit că Bianca Patrichi probabil va înțelege lucrurile altfel atunci când, poate, va deveni și ea mamă, la rândul ei. 

„De când am ieșit din competiție nu am avut cum să nu remarc faptul că această Maria Magdalena a început, ușor ușor, să arunce cu noroi. S-a produs o alianță acolo în tabăra Faimoșilor: DOC, Maria Magdalena, împotriva lui Kamara. Mai ales în urma ultimelor evenimente.

„Nu e păcat de Dumnezeu să se poarte așa?”

Efectiv toată lumea s-a pus pe Kamara! Mă întreb eu și vă întreb și pe voi, fanii emisiunii...De ce și mai ales cum își permite această femeie să arunce ea cu noroi în Kamara, într-un tată care și-a dedicat tot timpul, toată energia și toate resursele pentru a avea grijă de copilul lui?

Ea încă nu are copii, nu are familie... Nici relația cu părinții ei nu e pe roze. Nu e păcat de Dumnezeu să se poarte așa? Poate o să fie și ea la un moment dat și o să vadă cât de dureros este să ți se spună chiar și un singur cuvânt care are legătură cu copilul tău. Jos pălăria pentru Kamara, atât eu cât și oamenii de acasă care îi cunosc povestea și care știu cine este Kamara, îl susținem la Survivor până în pânzele albe”, a scris Vica Blochina, pe rețelele de socializare. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
banner narcisa suciu png
Chefi la cutite sezonul 12 4 jpg
Beckham netflix jpg
FotoJet (1) jpg
FotoJet jpg
banner carmen serban png