Câte clase are Elena Chiriac ex-Survivor. A fost nevoită să abandoneze școala dintr-un motiv uluitor

A devenit cunoscută după ce a ajuns în finala emisiunii „Ferma”, când s-a luptat pentru marele premiu cu actorul Augustin Viziru. Mai târziu, a plecat în Republica Dominicană pentru merele premiu „Survivor România”. Însă, ce nu știai despre Elena Chiriac (20 de ani) sunt studiile pe care le are și motivul pentru care a abandonat școala.

Elena Chiriac la Survivor România (foto: Instagram)
Elena Chiriac la Survivor România (foto: Instagram)

La doar 20 de ani, Elena Chiriac este o campioană multinațională la Taekwondo. Chiar dacă s-a născut la București și este o sportivă de performanță, anul trecut, românca locuia cu mama ei în Londra, deoarece dorea să studieze la o universitate reunumită din Marea Britanie.

Câte clase are Elena Chiriac?

În 2015, Elena a fost victima unor colege, fiind lovită de cinci fete. Astfel, ea a depus plângere la Poliție. Însă, din păcate, s-a trezit cu nota scăzută la purtare, lucru la care nu s-ar fi așteptat, ea fiind victima. Așa că, a decis să se mute la altă unitate de învățământ.

Prin urmare, ea a abandonat practic liceul unde fusese admisă cu nota scăzută la purtare. „Ba mai mult, cu complicitatea părinţilor fetelor mai mari şi al profesorilor au inventat că ar mai fi avut loc o altă bătaie, ca să muşamalizeze incidentul filmat şi cu martori de la clinica Hipocrat.

O diversiune ieftină pentru a muta atenţia de la incident şi pentru a da senzaţia că ar fi vinovată şi fetiţa, ca să ni le taie fondurile”, a povestit la scurt după incident tatăl Elenei Chiriac. Ea a terminat liceul, însă cu emoții mari. 

A avut probleme și cu profesorii

Totodată, ea a avut probleme și cu profesorii în perioada liceului, aspectul ei aducându-i dezavantaje, însă, din cauza prejudecăților. „Frumusețea vine cu beneficii, dar nu este suficientă pentru a reprezenta un avantaj. Este nevoie de multe altele, printre care bun-simț, inteligență, educație sau respect. Acestea, combinate, pot constitui un avantaj. Cred că am avut și de pierdut, într-adevăr.

Un exemplu de situație în care am fost defavorizată am întâlnit în sistemul de învățământ din România. De multe ori eram taxată de profesori pe tema asta. Nu știu exact de ce, dar stereotipul «a fi frumoasă este același lucru cu a fi proastă» s-a regăsit în gândirea majorității profesorilor din România. Din motivul ăsta am fost nevoită să trag mai tare pentru a le demonstra contrariul”, declara Elena Chiariac cu ceva timp în urmă.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net