Elena Chiriac, dezamăgită de Augustin Viziru. Nu și-ar fi respectat înțelegerea de la „Ferma"

Elena Chiriac a fost finalista emisiunii „Survivor" din acest an, însă a pierdut marele premiu în favoarea lui Alex Delea. Nu este pentru prina dată când tânăra ajunge în finala unei emisiuni, dar nu reușește să revendice victoria. În anul 2020 s-a confruntat cu aceeași situație la „Ferma". 

Elena Chiriac este dezamăgită de Augustin Viziru Sursă foto: PRO TV
Elena Chiriac este dezamăgită de Augustin Viziru Sursă foto: PRO TV

Augustin Viziru a fost cel care a câștigat „Ferma" în anul 2020, iar ultimul duel l-a dus împotriva Elenei Chiriac.

Sportiva s-a bucurat nespus pentru faptul că Augustin a obținut premiul, ba chiar a ridicat trofeul alături de el. Se pare că cei doi se înțeleseseră să împartă și premiul financiar, însă între timp relația lor s-a răcit considerabil.

Citește și: Augustin Viziru, detalii emoționante despre fetița sa 

Deși pe parcursul competiției, Augustin și Elena s-au înțeles de minune, odată cu sfârșitul show-ului legătura dintre ei a devenit din ce în ce mai rece, iar în prezent nu-și mai vorbesc deloc. Augustin a ales să nu o contacteze pe Elena pentru a o felicita pentru performanța de la „Survivor". 

„Pentru mine, faptul că a câștigat Augustin a fost o fericire. M-am bucurat pentru el poate mai mult decât m-aș fi bucurat pentru mine. Odată cu victoria lui, am simțit că am câștigat si eu. Am ridicat trofeul împreună și ne-am declarat învingători. Lucrurile s-au schimbat de atunci. Într-adevăr, aveam înțelegerea de a împărți premiul jumătate-jumătate", a povestit Elena Chiriac, conform Viva.

Elena Chirac, dezamăgită de Augustin Viziru

Elena Chirac susține că se simte dezamăgită de faptul că Augustin a ales să nu mai comunice deloc cu ea. Sportiva a subliniat că o încearcă un sentiment de tristețe și consideră că a pierdut un prieten. 

Vezi și: Elena Chirac, motivul pentru care a renunțat la înotul de performanță

„Simt că am pierdut un prieten. E dureros când așteptările tale nu se îndeplinesc. Și, deși cunosc teoria că nu este bine să ai așteptări, câteodată mai clachez și eu", s-a confestat Elena. 

Elena Chiriac a oferit și o veste bună fanilor. Tânăra nu renunță la visul de a obține premiul cel mare în cadrul unei competiții de anvergură, așadar nu intenționeză să refuze participarea la un reality-show similar „Ferma" sau „Survivor". Se descrie ca o femeie determinată, puternică, curajoasă, așadar nu se lasă descurajată de înfrângerile pe care le-a suferit până acum.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net