Augustin Viziru, despre patima jocurilor. Când a mers prima oară la cazinou

Augustin Viziru își deschide sufletul și vorbește despre patima jocurilor de noroc, dependență căreia i-a căzut pradă de la o vârstă destul de fragedă. Actorul nu a avut parte de o copilărie normală, iar acum a ajuns să regrete acest lucru.

image
Augustin Viziru a vorbit despre patima jocurilor de noroc

Avea doar treisprezece ani când a ajuns să câștige sume impresionante de bani. Augustin Viziru era încă un copil pe vremea când a început să ia contact cu lumea jocurilor de noroc, datorită anturajului în care se afla. Juca biliard, poker și apoi băga bani la ruletă și aparate de noroc, era un tip popular, pe care mulți și-l doreau în grupul de prieteni. 

stanga
dreapta
augustin viziru si fetita webp
augustin viziru png
11 lucian viziru intors in tara fratii viziru nepotica maria fiica lui augustin viziru mama acasa la viziru 10 jpg jpeg
9 lucian viziru intors in tara fratii viziru nepotica maria fiica lui augustin viziru mama acasa la viziru 8 jpg jpeg
augustin viziru jpeg
3 augustin viziru coronavirus jpg jpeg
3 viziru lucian augustin jpeg
augustin viziru jpeg
augustin viziru png
2 augustin viziru la ferma 1 jpg jpeg
augustin viziru 2020 jpeg
6 augustin viziru 2020 2 jpg jpeg

Trăia pe picior mare încă de atunci și își permitea să meargă la petreceri în fiecare zi a săptămânii. A avut sume uriașe pe mână, dar nu s-a ales cu mare lucru. Augustin Viziru recunoaște acum, la maturitate că a fost dependent de sentimentele atât de intense pe care jocurile i le trezeau.

Citește și: Augustin Viziru a povestit cum a furat dintr-un magazin

Augustin Viziru: „Am câștigat foarte mulți bani (...). Era un mod de viață”

„La 13 ani câștigam 1.000 de dolari pe zi pe puțin. Avem 25 de prieteni, încă 25 prin oraș, nu exista să plătească cineva când ieșea cu mine prin oraș. Banii făcuți ușor se duc ușor, nu aveau nicio valoare. Chestiile astea sunt superficiale la bază și ne fac să ne pierdem atenția de la lucrurile importante, dar îți iau ochii: fete frumoase, mașini frumoase, viață frumoasă, lumea te respectă, lumea te apreciază, toți se uită frumos la tine.

E foarte greu să îți păstrezi calmul ăla și să rămâi pe linia de plutire, să înțelegi că nu ești tu mai sus ca nimeni. Totul a fost de anturaj, mergeam de luni până luni la club și prin '94 intram cu buletine false la cazino, îți ia ochii, opulență, îți arată cum să câștigi. Eu căutam mereu să păcălesc cazinourile, apoi m-am mutat la poker, apoi la ruletă. Am câștigat foarte mulți bani la ruletă. Unde puneam, acolo câștigam. Era un ritm de viață.

Mi-am bătut joc de bani mulți, nu sunt mândru, important e să înveți din greșelile tale și să nu le mai repeți sau măcar să-i ajuți pe alții să nu facă greșelile pe care le-ai făcut tu”, a declarat Augustin Viziru, la emisiunea „În oglindă”.

Vezi și: Augustin Viziru recunoaște că s-a luptat cu viciile întreaga viață 

A dat luxul și opulența pe viața de familie

Cu toate acestea, după ce a depășit dependențele pe care le avea, Augustin Viziru s-a schimbat radical și trăiește o viață diametral opusă față de cea din adolescență. Mama fiicei sale nu își dorește să apară în lumina reflectoarelor, însă actorul a vorbit despre ea în urmă cu aproximativ un an. Spune că se înțeleg foarte bine și că a fost capabilă să-i fie alături în multe situații.

Augustin Viziru este tată de fată, iar minunea lui l-a responsabilizat foarte tare. Consideră că a devenit părinte la „momentul perfect” și își dorește ca micuța să fie un copil fericit, „cu poftă de viață”.

Actorul a absolvit Academia Națională de Educație Fizică și Sport, însă nu a activat niciodată în domeniu. A cochetat cu muzica, iar din anul 2005 a fost o prezență nelipsită pe micul ecran. A debutat în telenovela românească „Lacrimi de iubire”. Apoi a jucat în „Iubire ca în filme”, „Iubire și Onoare”, „Regina”, „Îngeri pierduți”, „O grămadă de caramele”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

matteo jpg
harta ANM 6 iulie 2022 jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
Monica Tatoiu
BeFunky collage (2) jpg
andreea banica22 png
emil rengle
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
George Burcea foto Facebook
cub anda adam png
andreea banica22 png
nicole kidman keith urban3 jpg
BeFunky collage (2) jpg
guslicov raluca alex mica aura b JPG