INTERVIU EXCLUSIV Augustin Viziru, detalii emoționante despre fetița lui: «Nu voi fi niciodată supărat pe ea»

În ultimii ani, Augustin Viziru (41 de ani) nu numai că a participat la reality-showuri și a jucat în câteva producții precum serialul "Vlad" sau pelicula "Odată pentru totdeauna", însă a devenit un tată responsabil, iar fiica lui, Maria, va împlini doi anișori în curând. Despre viața din ultima perioadă și proiectele pe care le are, actorul ne-a povestit, în exclusivitate, într-un interviu interesant!    

image
Augustin Viziru, la premiera filmului său, cu micuța Maria
 • Click!: Ce mai faci Augustin? Ești schimbat.

Augustin Viziru: Da, mi-am revenit la normal.

 • Dar, care era "normalul" tău?

Look-ul normal. Adică, am avut o perioadă în care m-am pregătit pentru un personaj, vreo 4 luni de zile, în care n-am fost bărbierit, n-am fost ras. Ideea era să mă îngraș, pentru personajul ăsta, dar a fost muncă foarte mare. A fost un proiect deosebit.

 • Despre ce e vorba?

Filmez pentru "Sibiu '89", un film făcut de Tudor Giurgiu, care se va baza pe o poveste reală, din 1989, care s-a întâmplat la Sibiu. Unde au fost civili, polițiști, securiști, aruncați într-un bazin. Și asta se va întâmpla. Muncim cu drag și spor la proiectul ăsta.

 • Rolul tău e de polițist?

Nu sunt nici polițist, nici securist, sunt ceva drăguț acolo. Mai multe detalii nu cred că pot să dau, dar o să contrazic multă lume, ca de obicei.

image
Augustin Viziru a rămas cu sechele după accidentul din 2015, de la “Ferma vedetelor”
 • Muncești, acum ai și pentru cine să muncești.

Să știi că Maria, fiica mea, este o motivație în plus pentru mine. Face 1 an și 8 luni. Și, vreau să muncesc, să trag mai tare ca niciodată, pentru că ea trebuie să vadă un exemplu la mine. Degeaba îi spun, trebuie să îi arăt.

 • Ești un exemplu pentru mulți.

Mă bucur dacă pot să fiu un exemplu pentru mulți. Consider că fiecare are drumul lui în viață și n-ar trebui să se ia sau să își dorească să fie altcineva. Trebuie să ne dorim să fim ca noi.

 • Ce părere ai despre ce se întâmplă acum? (n.r. războiul din Ucraina)

Nu vreau să intru în zona asta, politică. Mie mi se pare un teatru la nivel înalt și nu mă interesează nici în stânga, nici în dreapta.

image
Augustin a revenit în 2020 la “Ferma vedetelor” şi a luat premiul de 50.000 €
 • Ce faci, în rest? Ai terminat filmările, acum iei o pauză, bănuiesc?

Acum am o pauză binemeritată, după un timp destul de lung, că în aceeași perioadă am avut de promovat și filmul "Odată pentru Totdeauna". Și, eram la filmări, la Brăila, și de la Brăila trebuia să ajung la Timișoara, și de la Timișoara înapoi, și tot așa, și tot așa. Au fost drumuri multe și grele. A fost o perioadă grea, dar a fost bine.

„Mi-aș dori să joc cu Lucian”

 • S-a întors și Lucian, fratele tău, în țară.

S-a întors și Lucian în țară, încercăm să mișcăm chestii și să facem ce trebuie.

 • Ce vreți să faceți?

Nu știu. Ideea e că eu mi-aș dori foarte mult să joc cu el, pentru că, așa cum a declarat și el, cred că cea mai frumoasă perioadă din viața noastră, în care noi am fost cel mai apropiați, a fost atunci când am filmat împreună la "Regina". După aceea, drumurile noastre s-au separat, ca de obicei, de la diferența de mentalitate. În același timp, un proiect care ne-ar putea uni ar fi o chestie extraordinară.

Citește și: Ce a dus la ruptura dintre Augustin și Lucian Viziru?: „Drumurile noastre s-au separat”

 • Ați juca împreună?

Eu asta mi-aș dori, să facem proiecte împreună. Piața românească crește, Doamne ajută, avem talente. Forță de muncă trebuie să avem și, mai departe, le descurcăm pe toate.

 • Ești aproape neschimbat, de 3-4 ani te știu așa.

Cred că fiică-mea mă ține în priză așa, pentru că toată atenția mea este asupra ei, acum. Creierul meu este ca și cum merge la sală de 10 ori pe zi. Până să vină ea, lucrurile erau relaxate. Acum, concentrarea asta asupra ei și tot ce se întâmplă cred că mă face și mai bine, mental.

image
Tot în 2020, a fost şi la Survivor România
 • Îți mai dorești un copil?

Nu știi niciodată. Eu sunt genul de om care nu se gândește la ziua de mâine. Eu mă trezesc cu zâmbetul pe buze, încerc să fiu un om bun, zi de zi. Și să domine pozitivul, nu negativul.

 • Nu știu asta, te-ai însurat cu mama fetiței tale?

Nu, ideea e că nu intru în detalii de viață personală. Nu vorbesc despre treburi de genul ăsta. Asta-i viața mea personală.

 • Te vezi un tată sever peste 18 ani?

Niciodată în viața asta nu o să fiu sever cu fetița mea. Nu mă poate dezamăgi vreodată în lumea asta, știu de-acum. Și, nici măcar o dată, nu o să fiu supărat pe ea.

 • Te mai vedem în vreun reality-show sau pe undeva?

Reality-show, deocamdată, nu. Și, nici nu cred că o să mă mai vedeți prea curând în reality-show-uri. O să înceapă un proiect destul de mare și o să vă săturați de mine, pe micile ecrane.

stanga
dreapta
3 viziru lucian augustin jpeg
Augustin Viziru a cucerit Internetul cu această imagine, în care apare alături de fiica și de iubita lui jpeg
Ferma Vedetelor: Lui Augustin Viziru i a crescut tensiunea după cearta aprinsă cu Vica jpeg
augustin viziru 23jpg jpeg
Augustin Viziru, topit după fetița lui png
augustin viziru jpeg
augustin viziru jpeg

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

dani otil gabriela prisacariu
FotoJet (5) jpg
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
romanca rechin 1 png
andreea banica
FotoJet jpg
romanca rechin 2 png
iolanda anamaria babau jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
theo rose
oana roman marius elisei
keith richards ozzy osbourne jpg
delia vacanta alpi4 png
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
andreea banica