Lucian Viziru a renunțat la viața lipsită de griji din Germania și s-a întors în România: «Nu regret nimic»

Ultima actualizare:

Lucian Viziru și familia sa au revenit în România, după șapte ani pe care i-au petrecut în Germania, departe de țara natală. Ce i-a convins să revină aici și cum a fost experiența trăită acolo a povestit chiar Lucian!

Lucian Viziru a revenit în România după șapte ani petrecuți în Germania
Lucian Viziru a revenit în România după șapte ani petrecuți în Germania

Lucian Viziru și famila lui au trăit timp de șapte ani în Germania. Lucian a renunțat la actorie și la domeniul muzical, iar în Germania a fost antrenor de tenis la un club sportiv. Într-un interviu, Lucian a dezvăluit care au fost motivele pentru care a decis să revină în țară și să păstreze experiența din Germania doar ca pe o amintire dragă. 

Mihai, fiul lui Lucian Viziru știe să citească în limba germană 

Lucian dezvăluie că a trăit o viață bună în Germania și nu i-a lipsit nimic, însă consideră că îi este mai bine în România, conform Ok!Magazine.  Este mândru de faptul că fiul său, Mihai a învățat să citească foarte bine în limba germană. Ema, soția lui Lucian a dezvăluit că fiul lor detestă faptul că tatăl lui este un om celebru și nu înțelege de ce trebuie să apară în reviste și în spațiul public. 

Lucian Viziru a mărturisit că a dorit să îi insufle lui Mihai pasiunea pentru tenis ș, într-un fel, l-a obligat să se uite la meciurile de tenis. Apoi, i-a arătat mașinile pe care le dețin cei mai apreciați jucători de tenis din lume și i-a povestit că au o viață împlinită și lipsită de griji financiare. În plus, nu de puține ori, l-a luat la turnee de tenis și la competițiile sportive. 

Pe de altă parte, Mihai se simte mai bine în România și are mai multă libertate. Lucian suține că în Germania profesorii erau foarte stricți, iar Mihai primea observații chiar și pentru cele mai mici greșeli. 

"Acolo, profesorii ne trimiteau mail dacă nu scria de la linia caietului, ci cu două degete mai spre centrul caietului. Ne spuneau că nu e acceptabil acest comportament. Altădată, m-au sunat de la şcoală că Mihai e violent. Şi eu le-am spus că poate fi oricum, numai violent nu. Îi arătase unui copil o poziţie din Karate Kid, pentru că văzuse cu o seară înainte filmul, şi ei au considerat a fi o formă de violenţă", a povestit Ema, soția lui Lucian.

Mihai este fascinat de România 

Întors în România, fiul lui Mihai a descoperit că este mult mai atras de baschet pentru că este un sport de echipă și are șansa de a interacționa cu alte persoane de vârsta sa. "E în perioada în care descoperă România. Vrea să vadă oraşul, mall-urile, parcurile, centrul vechi. E totul nou pentru el, Bucureştiul i se pare un fel de Los Angeles", a povestit Ema. 

Lucian Viziru a fost la un pas de moarte anul trecut 

Lucian Viziru a vorbit și despre cea mai grea experiență a vieții sale. La finalul anului trecut, Lucian a ajuns la spital, după ce a fost diagnosticat cu miocardită. Lucian a povestit că a fost vizitat la spital de fiul său, care a avut o reacție emoționantă atunci când l-a văzut și l-a strâns în brațe preț de secunde întregi. 

"Pentru mine, a fost emoţionantă reacţia lui când am venit de la spital şi m-a luat în braţe şi a stat îndelung lipit de mine. M-a ţinut acolo preţ de câteva secunde, eu care îl oblig să vină să ne ţinem în braţe şi el nu vrea, stă cât stă şi fuge", a povestit Lucian. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net