Lucian Viziru, relație tensionată cu soacra: «Nu ne-am da în cap unul altuia, dar nici departe nu suntem!»

În cadrul podcastului găzduit de Cătălin Măruță în care a fost invitat, Lucian Viziru a vorbit despre viața sa personală, acesta stând departe de România și de lumina reflectoarelor timp de 7 ani, mutându-se cu familia în Germania. Iată ce spune despre relația pe care o are cu mama soției lui, Ema!

image
Ce spune Lucian Viziru despre relația cu soacra Foto: Instagram

Deși Lucian Viziru și soția lui, Ema, s-au cunoscut pentru prima oară în liceu, fiind colegi de clasă, iar după ce s-au revăzut peste ani s-au îndrăgostit, aceasta fiind o poveste demnă de filmele romantice, se pare că în relația lor există, totuși, un impediment: soacra!

Lucian Viziru, căsnicie de 12 ani cu Ema

Această situație reprezintă deja un clișeu, glumindu-se adesea despre relația pe care cei căsătoriți o au o socrii lor. Iată însă că acest lucru i se aplică și lui Lucian, care a povestit că nu se înțelege prea bine cu mama soției sale.

Ne-am întâlnit acum vreo 12 ani și ne-am luat. Din momentul ăla, n-am mai petrecut foarte mult timp separați. Mă însoțea și la sala de repetiții”, a dezvăluit Lucian despre soția lui, care, spune el, a fost și prima lui iubită și femeia care l-a făcut „bărbat”. Cei doi au avut o relație în liceu, care nu a mers prea mult timp, însă când s-au revăzut peste ani, scânteile s-au reaprins și au ajuns să se căsătorească.

Lucian Viziru, despre relația cu soacra lui

Noi ne iubeam la început, mă consideram norocos că ne înțelegem. Ea mă place pe mine ceva mai mult decât o plac eu pe ea”, a spus Lucian Viziru, însă se pare că relația dintre ei s-a stricat în timp. 

Nu ne-am da în cap unul altuia, dar nici departe nu suntem. Dacă o duc mai departe nu mai e amuzant..Să o lăsăm așa, e suficient, crede-mă. După emisiune sigur încep să o sune vecinele și să îi zică: Tu l-ai băgat în spital! Tu l-ai omorât! Fir-ai a d***u!”, a mai declarat Lucian Viziru, care a întâmpinat de curând probleme de sănătate. 

Se pare că acesta a fost nevoit să locuiască o perioada cu soacra, care l-a ajutat cu fiul lui, atunci când Ema și-a găsit un job departe de casă. „Vă dau un sfat, că eu sunt trecut prin viață. Nu stați cu părinții sau cu socrii în casă. Niciodată n-a ieșit bine!”, a mai spus Lucian.

stanga
dreapta
lucian viziru2 png
lucian viziru3 png
1 viziru mihia fiu ema sotie jpeg
lucian viziru familie germania jpeg
lucian viziru png

I-a afectat relația cu soacra căsnicia lui Lucian Viziru?

Actorul a explicat că nici cu mama lui nu și-ar dori să locuiască, însă cu soacra situația este și mai...tensionată. Întrebat dacă acest lucru i-a afectat, de-a lungul timpului, căsnicia, Lucian Viziru a răspuns: „Poate..Îți dai seamă că lasă ceva urme chestia asta. E mama ei până la urmă”.

Totuși, după o căsnicie de 12 ani, Viziru a explicat că el și soția lui sunt mai bine ca oricând, chiar dacă au existat și certuri între ei, ca orice cuplu. „Înainte îi luam (soacrei n.r) detergent de vase scump, să nu își strice mâinile. Acum dacă mergem la cumpărături îl iau pe cel mai ieftin”, a mai glumit actorul.

Cât despre viața în Germania, Lucian a explicat că el și soția lui nu prea și-au făcut prieteni printre nemți. „În Germania nu poți să îți faci prieteni. Ei nu fac grătare. De fapt am fost martor la un grătar..Și încercau să îl facă la poloboc”, a mai spus Viziru.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!    

valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
oana zavoranu
brooklyn beckham nicola peltz jpg
anamaria ferentz jpeg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
BeFunky collage (38) jpg
image
image
image
image
bal printul albert botezatu ela novak6 jpg
brooklyn beckham nicola peltz jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
oana zavoranu
alice cavaleru
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg