Lucian Viziru, despre scenele erotice filmate cu Nicoleta Luciu: «Aveam o problemă: dacă mi se ...?»

Ultima actualizare:

Lucian Viziru a vorbit, în cadrul unui podcast amplu de pe canalul de YouTube al lui Cătălin Măruță, despre aspectele personale din viața sa, mai cu seamă și cele care i-au pus probleme de sănătate, în ultima perioadă. După ce a lăsat conversația „serioasă” în urmă însă, Viziru a trecut rapid la un alt registru, iar detaliile sunt....picante!

Lucian Viziru, despre scenele erotice filmate cu Nicoleta Luciu Foto: Captură Video
Lucian Viziru, despre scenele erotice filmate cu Nicoleta Luciu Foto: Captură Video

În podcastul lui Măruță, care a apărut momentan doar în varianta de „teaser”, urmând ca cea completă să apară ziua următoare, Lucian Viziru și-a expus viața personală pe tavă, cu bune și cu rele. Lucian a fost departe de România timp de 7 ani, locuind cu familia în Germania, și a vorbit acum despre motivul care l-a făcut să părăsească țara, dar și decizia de a se întoarce înapoi.

În cariera sa, Viziru a fost actor, cântăreț și instructor de tenis, însă din această listă, se pare că amintirile cele mai „condimentate” le are din timpul filmărilor pentru telenovele. Într-un moment de sinceritate debordantă, actorul și-a amintit despre prima lui scenă „intimă” pe care a filmat-o alături de nimeni alta decât Nicoleta Luciu.

Lucian Viziru, despre scenele erotice cu Nicoleta Luciu

Deși pe TV secvențele de amor s-au văzut bine și fără pic de stângăcie, Viziru a povestit amuzat că nici nu știa ce să facă în momentele respective, fiind prima lui scenă de acest gen. De asemenea, era speriat că s-ar putea întâmpla vreo „nefăcută” în timpul momentelor erotice pe care trebuia să le filmeze cu Nicoleta Luciu, care era cunoscută pentru formele ei apetisante și pozele din Playboy.

Apropo de prima secvență de sex din telenovele cu Nicoleta Luciu. Nici nu știam cum să joc așa ceva.. Și aveam și problema: dacă mi se scoală?”, a dezvăluit el. La auzul spuselor lui Viziru, echipa a izbucnit în hohote de râs, în frunte cu gaza podcastului, Cătălin Măruță.

M-am retras în glorie..am simțit nevoia să mă retrag”, a continuat Lucian, râzând și el cu gura până la urechi. La final, Lucian Viziru și-a luat chitara și a interpretat o piesă live, spre bucuria admiratoarelor sale, care și-l amintesc pe acesta și în postura de cântăreț, multe din piesele sale apărând și în telenovelele în care a jucat, de-a lungul timpului.

Momentul în care vorbește despre scenele cu Nicoleta Luciu poate fi urmărit în video-ul de mai jos, la minutul 1:12. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net