Ce a dus la ruptura dintre Augustin și Lucian Viziru?: „Drumurile noastre s-au separat”

Ultima actualizare:

În ultima perioadă, Augustin Viziru (41 de ani) nu numai că a participat la reality-showuri și a jucat în câteva producții precum serialul "Vlad" sau pelicula "Odată pentru totdeauna", însă a devenit și un tată responsabil, iar fiica lui, Maria, va împlini doi anișori în curând. Despre viața din ultima perioadă și proiectele pe care le are actorul a povestit în exclusivitate pentru Click!, într-un interviu interesant, în care a vorbit și despre fratele lui, Lucian Viziru.

Augustin Viziru, alături de fiica lui, Maria, la premiera filmului „Odată pentru totdeauna”
Augustin Viziru, alături de fiica lui, Maria, la premiera filmului „Odată pentru totdeauna”
  • Click!: Ce mai faci Augustin? Ești schimbat...

Augustin Viziru: Da, mi-am revenit la normal.

  • Dar, care era "normalul" tău?

Look-ul normal. Adică, am avut o perioadă în care m-am pregătit pentru un personaj, vreo 4 luni de zile, în care n-am fost bărbierit, n-am fost ras. Ideea era să mă îngraș, pentru personajul ăsta, dar a fost munca foarte mare și cred că foarte mult am slăbit la proiect, pentru că a fost unul foarte greu. Dar simt că a fost un proiect deosebit.

  • Despre ce e vorba?

Filmez pentru "Sibiu '89", un film făcut de Tudor Giurgiu, care se bazează pe o poveste reală, din 1989, care s-a întâmplat la Sibiu, unde au fost oameni, civili, polițiști, securiști, aruncați într-un bazin. Și asta se va întâmpla. Muncim cu drag și spor la proiectul ăsta.

  • Rolul tău e de polițist?

Nu sunt nici polițist, nici securist, sunt ceva drăguț, acolo. Mai multe detalii nu cred că pot să dau, dar o să contrazic multă lume, ca de obicei.

  • Muncești, acum ai și pentru cine să muncești.

Să știi că Maria, fiica mea, este o motivație în plus pentru mine. Face 1 an și 8 luni. Și, vreau să muncesc, să trag mai tare ca niciodată de mult, pentru că ea trebuie să vadă un exemplu la mine. Degeaba îi spun, trebuie să îi arăt.

  • Ești un exemplu pentru mulți...

Mă bucur dacă pot să fiu un exemplu pentru mulți. Consider că fiecare are drumul lui în viață și n-ar trebui să se ia sau să își dorească să fie altcineva. Trebuie să ne dorim să fim ca noi.

  • Ce părere ai despre ce se întâmplă acum?

Nu vreau să intru în zona asta politică. Mie mi se pare un teatru la nivel înalt și nu mă interesează nici în stânga, nici în dreapta.

  • Ce faci, în rest? Ai terminat filmările, acum iei o pauză, bănuiesc?

Acum am o pauză binemeritată, după un timp destul de lung, că în aceeași perioadă am avut de promovat și filmul "Odată pentru Totdeauna". Și eram la filmări, la Brăila, și de la Brăila trebuia să ajung la Timișoara, și de la Timișoara înapoi și tot așa, și tot așa. Au fost drumuri multe și grele. A fost o perioadă grea, dar a fost bine, până la urmă.

  • S-a întors și Lucian in țară...

S-a întors și Lucian în țară, încercăm să mișcăm chestii și să facem ce trebuie.

  • Ce vreți să faceți?

Nu știu. Ideea e că eu mi-aș dori foarte mult să joc cu el pentru că, așa cum a declarat și el, cred că cea mai frumoasă perioadă din viața noastră, în care noi am fost cel mai apropiați, a fost atunci când am filmat împreună la "Regina". După aceea, drumurile noastre s-au separat, ca de obicei, de la diferența de mentalitate, dar, în același timp, un proiect care ne-ar putea uni ar fi o chestie extraordinară.

  • Ați juca împreună?...

Eu asta mi-aș dori, să facem proiecte împreună. Piața românească crește, doamne ajută, avem talente. Forță de muncă trebuie să avem și, mai departe, le descurcăm pe toate.

  • Ești aproape neschimbat, de 3- 4 ani te știu tot așa ...

Cred că fiică-mea mă ține în priză așa, pentru că toată atenția mea este asupra ei, acum. Creierul meu este ca și cum merge la sală de 10 ori pe zi. Până să vină ea, lucrurile erau relaxate. Acum, concentrarea asta asupra ei și tot ce se întâmplă cred că mă face și mai bine, mental.

  • Iți mai dorești un copil?

Nu știi niciodată. Eu sunt genul de om care nu mă gândesc la ziua de mâine. Eu mă trezesc cu zâmbetul pe buze, încerc să fiu un om bun, zi de zi. Și, să domine pozitivul, nu negativul. Ideea e că, în momentul de față, îmi trăiesc bucuria alături de fetița mea și de soția mea, și sunt foarte fericit.

  • Nu știu asta, te-ai însurat cu mama fetiței tale?

Nu, ideea e că nu intru în detalii de viață personală. Nu vorbesc despre treburi de genul ăsta. Asta-i viața mea personală.

  • Te vezi un tată sever peste 18 ani?

Niciodată în viața asta nu o să fiu sever cu fetița mea. N-are ce să facă ca să mă dezamăgească vreodată în lumea asta, știu de-acum. Și, nici măcar vreodată nu o să fiu supărat pe ea.

  • Te mai vedem în vreun reality show sau pe undeva?

Reality show, deocamdată, nu. Și, nici nu cred că o să mă mai vedeți prea curând în reality show-uri. O să înceapă un proiect destul de mare și o să vă săturați de mine, pe micile ecrane.

Augustin Marin Viziru Petre, pe numele său întreg, este bucureștan, fratele actorului și cântărețului Lucian Viziru. Este cunoscut ca actor și jucător de biliard, însă și ca nepotul fostului mare tenismen Gheorghe Viziru. A studiat Academia Națională de Educație Fizică și Sport (A.N.E.F.S.), actuala Universitate Națională de Educație Fizică și Sport (U.N.E.F.S.) din București, secția tenis. A fost căsătorit 11 ani cu Oana Mareș, de care a divorțat după ce aceasta l-ar fi înșelat cu actualul soț.

Puțină lume știe că a cochetat și cu muzica, fiind membru al trupei D.A., împreună cu un alt băiat. Au lansat o piesă, însă asta a fost singura lui colaborare pe plan muzical. În 2005, fratele lui, Lucian Viziru, l-a introdus în lumea filmului, iar actoria i-a venit mănușă, rolurile de bad boy i s-au potrivit de minune. A jucat în Lacrimi de iubire, Iubire ca în filme, Iubire și onoare, după care a fost concurent în emisiunea Dansez pentru tine.

Au urmat roluri excepționale în telenovelele românești Regina, Îngeri pierduți și O grămadă de caramele. Ulterior, s-a aventurat în reality show-urile Ferma vedetelor, de la Pro TV, și Survivor România, de la Kanal D. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
image
actualitate.net
image
actualitate.net