Amintiri din copilărie cu Augustin Viziru. Cum l-a salvat tatăl de furia polițiștilor: «Pentru mine a fost un zeu. Mă uitam la el ca la soare»

Ultima actualizare:

Augustin Viziru, în vârstă de 41 de ani, a participat la emisiunea „Fiță cu Adiță" și a vorbit despre schimbările care au avut loc în viața lui odată cu moartea tatălui, dar și despre relația excelentă pe care o are cu mama sa.

Lucian Viziru a vorbit depsre relația specială pe care a avut-o cu tatăl său
Lucian Viziru a vorbit depsre relația specială pe care a avut-o cu tatăl său

Augustin Viziru este cunoscut pentru rolurile de băiat rău pe care le-a interpretat în filmele românești în care a jucat. În afara scenei, este un om sufletist, dar rareori dispus să facă compormisuri.

Cei care au urmărit emisiunea Fiță cu Adiță au avut ocazia să vadă și latura sensibilă a actorului. Întrebat cum se înțelege cu mama sa și care este relația pe care o are cu cea cae i-a dat viață, Augustin a renunțat la tonul glumeț și a răspuns, vizibil emoționat: De când s-a dus tata...nici nu știu de unde are atâta putere femeia aceasta. Este mândră de mine, vorbește cu toată lumea despre mine. Ea este cel mai mare critic al meu, mereu comentează cum joc. Maria, fiica mea, este bucuria tuturor. Toată familie este după ea, a povestit Augustin. 

Citește și: Augustin Viziru a vorbit despre viciile cu care s-a luptat

Augustin a vorbit, cu lacrimi în ochi despre moartea părintelui său, Petre, care s-a stins în anul 2013. „Tata a fost pentru mine zeul suprem. Mă uitam la el ca la soare. El nu a fost niciodată supărat pe mine, nu a fost niciodată dezamăgit", a spus Augustin. 

Augustin a povestit și un episod prin care a demonstrat legătura excelentă pe care a avut-o cu propriul tată, dar și faptul că a fost un adolescent extrem de rebel.

Augustin Viziru a fost un copil rebel 

În anul 1997-1998, când Augustin nu a avea nici măcar permis de conducere, el a furat mașina fratelui său, un BMW. Trebuia să se întâlnească cu Lucian, care la acea vreme se afla la un club de streaptease. În mașină se afla și un pistol cu alice, dar și suma de 1.000 de dolari. Într-o clipă de neatenție și neștiind să conducă exemplar, Augustin a fost victima unui șofer care s-a izbit de el.

Vezi și: Augustin Viziru, detalii emoționante despre fetița lui

Din fericire, a scăpat nevătămăt, însă oamenii legii nu au fost prea înțelegători. Actorul, mereu pus pe șotii și gândindu-se că poate scăpa a decis să fugă de polișiti înainte ca ei să îl pedepsească. Tatăl lui Augustin și-a dat întâlnire la stadion cu șoferul și i-a acordat 2.500 de dolari doar pentru a susține că el se afla la volan, nu fiul său fără carnet!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net