Elena Chiriac: „Am nebunia să mai particip la un reality-show”

#Survivor România
Ultima actualizare:

La cei 20 de ani pe care abia i-a împlinit în urmă cu câteva săptămâni, pe când era încă în competiția Survivor, Elena Chiriac a bifat deja două showuri de supraviețuire, la ambele ajungând în finală, a plecat singură la mii de kilometri de casă, departe de părinți, face de mică arte marțiale, iar frumusețea ei de Angelina Jolie a României i-a îndreptat pașii și spre modeling. Noi am stat de vorba cu Faimoasa despre experiența din Republica Dominicană, dar și cum face față tuturor acestor provocări.

Elena Chiriac: „Am nebunia să mai particip la un reality-show”

Cum e revenirea la realitatea înconjurătoare?

Elena Chiriac: Este destul de stresantă viața acasă. E frumoasă și am visat la ea cinci luni, dar îmi este greu să fac față tuturor cerințelor din jurul meu. Lăsând asta la o parte, mă bucur de fiecare moment cu familia mea, cu prietenii mei, cu toți oamenii cărora le-am dus lipsa. Am venit cu traume, dar le dau la o parte și trăiesc viața la care am visat în tot timpul acesta în care eram la Survivor.

Nu rata și: Traumele cu care a rămas Elena Chiriac, după Survivor. Ce face ca să poată adormi!

Ce s-a schimbat în viața și în familia ta cât ai fost plecată?

Mamaia are Facebook, este ceva la care nu m-aș fi așteptat niciodată în viața asta. Se întâmplă un război în lume cu care nu sunt prea familiarizată. Am crezut că este o glumă, dar nu este. De când am ajuns acasă, fratele meu este mai disciplinat.

Odată cu urmărirea emisiunii Survivor, a avut multe de învățat, văzând lipsurile pe care le aveam acolo, și a ales să ia experiența Survivor să își facă viața mai bună. Părinții mei sunt foarte grijulii cu mine, au grijă să mă zăpăcească la orice oră să se asigure că sunt bine, dacă am nevoie de ceva, lucru cu care nu sunt obișnuită fiindcă de obicei sunt pe cont propriu.

Îmi este greu cu atât de mult ajutor în jurul meu, tuturor le-a fost dor de mine și toți se comportă cu mine ca și cum aș fi de porțelan. Este interesant ce se întâmplă cu oamenii din jurul meu acasă.

Vezi și: Elena Chiriac îi face praf pe foștii colegi de la Survivor: «irelevantă, bârfitor, ciorbă»

De cine ți-a fost cel mai dor?

Mi-a fost dor de familia mea, am visat la ea în fiecare secundă în care am fost la Survivor. În prima lună mi-a fost cel mai greu fără ei, dar ușor, ușor m-am acomodat și am reușit să îmbrățișez dorul, să trăiesc cu el, să îl fac să fie pozitiv și o sursă de motivație.

Acum că sunt cu ei, am momente în care mă gândesc la cât de dor îmi era de ei când eram în junglă și îmi vine să plâng de fericire că îi am lângă mine. Parcă am visat atât de mult la asta încât nu îmi vine să cred că sunt lângă ei.

Te-ai mai duce într-un alt reality show?

Dacă mă aude mama... mă omoară. Chiar îmi spuneau părinții mei că e suficient atât, două reality show-uri sunt de ajuns, dar având în vedere că am avut nebunia de a participa la două până acum, e posibil să am nebunia să mai particip la încă unul cândva. Cu siguranță nu în viitorul apropiat, dar este o parte din mine care caută adrenalină încontinuu și reality show-urile chiar asta îmi oferă.

Te-ai întors cu probleme de sănătate?

Da, m-am întors cu probleme la genunchi, probleme pe care încă le investigăm. Îmi este greu să fac sport, îmi este greu să lucrez, să dau jos kilogramele pe care le-am pus din cauza genunchilor, care mă pun în dificultate și când cobor scările.

Cu siguranță nu este ceva atât de grav, nu cred că este ceva care necesită operație, cred că doar necesită recuperare. Lăsând la o parte asta, menstruația și problemele hormonale sunt ceva cu care oamenii nu sunt străini. Noi fetele nu am avut menstruație, aștept cu nerăbdare ca organismul meu să își revină la normal și să funcționez ca o femeie sănătoasă.

Mai mănânci cocos sau ai devenit alergică?

Când am ajuns acasă, chiar am întrebat-o pe mama mea dacă a mâncat și ea cocos și mi-a spus că nu, lucru care m-a trimis direct la supermarket să îi cumpăr un cocos, să vadă ce am mâncat eu cinci luni și să înțeleagă cât de greu mi-a fost.

Am luat o bucățică în momentul în care i-am desfăcut acel cocos și mi-am dat seama că nu mai vreau să mănânc asta în viața mea. Mi-am dat seama încă o dată că urăsc acest fruct, nu pentru că nu este bun, ci pentru că am mâncat suficient cât pentru zece vieți.

Relația mea cu cocosul este una de ură și iubire în același timp. El m-a ținut în viață la Survivor, dar el mi-a făcut și rău de atâtea ori. Cu siguranță voi evita cocosul pe cât pot de mult de aici în continuare.

Ce ai mâncat prima oară când ai ieșit din reality show?

Am ieșit la o masă cu familia și cu prietena mea cea mai bună, unde am mâncat niște paste. Nici nu le-am simțit gustul prea bine din cauza adrenalinei pe care încă o trăiam, din cauza șocului care mă urmărea peste tot.

Nu puteam să mă bucur de prea multe pentru că eram șocată că sunt acasă. Acum, orice aș mânca nu are gustul pe care îl avea mâncarea la o recompensă pentru că e deja normal. La capitolul acesta, mi-ar plăcea ca gustul mâncării să fie la fel cum era la Survivor.

Câte kilograme ai slăbit?

Am slăbit 10 kilograme la jumătatea competiției când ne-am cântărit și m-am îngrășat la loc 15 din cauza hormonilor și a cocosului. Neavând menstruație, organismul reacționează ciudat și în felul acesta am reușit să mă îngraș, lucru cu care mă lupt în continuare pentru că îmi este greu să nu mănânc, mi-e greu să mă opresc din mâncat odată ce mă apuc.

Nu sunt obișnuită cu mine așa, dar știu că acest corp este rezultatul celei mai frumoase experiențe din viața mea. De aceea, îl accept și îi dau timp și răbdare.

Ce proiecte urmează pentru tine?

Urmează ca oamenii să mă cunoască mai bine în forma mea naturală: acasă, mâncată, zâmbăreață, fericită. Vreau să iau o pauză de la tot ceea ce înseamnă foame pentru că oamenii m-au văzut în două reality show-uri care includ această stare. Aș vrea ca oamenii să mă cunoască și cum sunt eu acasă și voi face tot posibilul să reușesc prin intermediul oricărui proiect care îmi va fi oferit.

Sunt foști concurenți cu care nu vei mai ține legătura?

Cu siguranță sunt concurenți cu care nu voi împărți mai mult decât un „Bună ziua!” pe stradă. Dacă la Survivor nu am avut lucruri de împărțit... acasă nici atât. Sunt oameni cu care nu rezonez, cu care nu am ce discuta. Nu este o problemă personală cu vreunul dintre ei, nu port ranchiună nimănui, dar nu există altceva care să ne unească în afară de Survivor. De aceea, fiecare merge pe drumul lui.

Ai avut vreun moment în Survivor când ai zis că nu mai vrei să continui?

Foarte multe momente. Am avut nenumărate momente în care am vrut să plec acasă, să o iau la pas ușor către România, în care am vrut să renunț, în care să se termine odată fiindcă nu știam cum să mai rezist.

De fiecare dată, m-am ridicat din fiecare gaură în care am căzut, din fiecare moment în care îmi doream să renunț. Am reușit să mă motivez singură să merg mai departe. Aveam momente în care mă întrebam „De ce? De ce sunt aici? Pentru ce fac asta?” și de multe ori nu găseam răspunsul, dar de fiecare dată am reușit să mă motivez, să merg înainte, să mă păstrez, să reușesc să duc fiecare luptă mai departe pentru că așa am fost crescută.

Acesta este sportul pe care l-am practicat: niciodată nu renunți, niciodată nu abandonezi, întotdeauna trebuie să fii mai puternic și să mergi mai departe.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net