Eliminare cu scântei la Survivor România 2023! Două nume grele sunt aproape să plece acasă

#Survivor România

Jocul de la Survivor România devine tot mai greu de dus pentru jucători, iar presiunea pare că atinge cote maxime. În ediția din data de 11 aprilie, concrenții au trecut prin momente dificile, iar gândurile nu le mai dau pace. Ce concurent a fost propus spre eliminare, aflați acum!

Moment important la Survivor România 2023. Foto: colaj/Facebook Survivor România
Moment important la Survivor România 2023. Foto: colaj/Facebook Survivor România

Concurenții propuși spre eliminare de la Survivor România 2023

Tensiunea crește, jocurile se putere se schimbă permanent, iar telespectatorii aproape că le simt panica din suflet a concurenților. O competiție care scoate părți poate până atunci, puțin știute poate chiar și concurenți înșiși, iar asta se reflectă în conflictele tot mai aprinse dintre ei.

Cu cât sunt mai aproape de premiul în valoare de 100.000 de euro, jocul devine și mai palpitant, iar lucrurile par să ia diferite turnuri cu fiecare zi. În această ediție concurenții s-au luptat pentru a câștiga imunitatea. Aceștia au extras câte o bilă albă și au fost puși la încercare în cele patru dueluri din prima rundă în care au trebuit să arunce câte un săculeți într-un coș, o probă dificilă având în vedere că vremea ploioasă le-a pus piedici.

În prima rundă Carmen Grebenișan l-a învins pe Kamara, Ionuț Iftimoaie a câștigat în fața Andreei Moromete, în timp ce Alin Chirilă a învins-o pe Ștefania Stănilă, iar Dan Ursa pe Andrei Krișan. 

Alin Chirilă obține victoria pentru imunitate
Alin Chirilă obține victoria pentru imunitate

În a doua rundă unde s-au făcut noi extrageri de bile, cei care au triumfat au fost Andrei Krișan, Bianca și Alin Chirilă, cel din urmă fiind avantajat deja de prima rundă pe care a câștigat-o.

Cea de-a două probă ce a avut în joc imunitatea personală i-a avut câștigători pe Alin Chirilă, Robert Moscalu, Bianca Patrichi și Andrei Krișan.

Două nume grele sunt aproape de eliminare la Surivor

Un nou nume a fost propus spre eliminare la Suvivor România
Un nou nume a fost propus spre eliminare la Suvivor România

Jocul final pentru imuntate s-a desfășurat între Alin și Krișan, primul fiind cel care obține victoria, numindu-l apoi pentru eliminare chiar pe Dan Ursa.

„Am emoții foarte mari, trebuie să recunosc. Mă așteptam în momentul ăsta. Respect decizia lui Alin. Am nevoie de sprijinul celor de acasă. Acum nu mai depinde de mine. Pe traseu dacă aduceam punctul sau nu era strict responsabilitatea mea. Acum depinde de public și eu am mare încredere. 

Sper ca cei de acasă să fi văzut adevăratul meu motiv pentru care am venit aici. Am venit ca să demonstrez că nu este nevoie în competiția asta să fii sportiv, atlet, musculos, slab. Aici trebuie să vrei și să îți dorești cu adevărat”, a mărturisit Dan Ursa.

Kamara e din nou aproape să plece acasă

Kamara a fost nominalizat pentru eliminare
Kamara a fost nominalizat pentru eliminare

Suspansul a crescut tot mai tare pentru că în urma consiliului și a jocurilor de strategie, cel care a fost propus spre eliminare este nimeni altul decât Kamara!

„Eu îmi doresc foarte mult să continui această minunată aventură. Sper să ajung până la capăt pentru motivul pentru care am venit aici. Eu nu am nimic de demonstrat nimănui, nici măcar mie. Nu vreau să demonstrez nimic pentru că aventura asta nu este o demonstrație, ci o trăire. Vreau să duc la capăt această aventură pentru puștiul meu”, a spus Kamara, după ce a fost propus pentru eliminarea de la Survivor România.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net