Decizia care schimbă totul la Survivor România. Un concurent puternic e aproape de eliminare

#Survivor România
Ultima actualizare:

Dacă ieri Faimoșii au trecut prin momente foarte dificile, se pare că roata se întoarce și de probleme nu scapă nici cei din echipa Războinicilor. Tensiunea crește, jocurile se putere se schimbă permanent, iar telespectatorii aproape că le simt panica din suflet a concurenților. Cine a fost nominalizat din echipa Războinicilor, aflați acum! 

Nominalizărea care schimbă totul la Survivor România
Nominalizărea care schimbă totul la Survivor România

O competiție care scoate părți poate până atunci, puțin știute poate chiar și concurenți înșiși, iar asta ve reflectă în conflictele tot mai aprinse dintre ei. 

Ce Războinici au fost votați pentru eliminarea de la Survivor România

În ediția din 21 martie 2023, nominalizările pentru eliminare au fost cel puțin surprinzătoare! Concurenții cu banderolă albastră au pierdut meciul de imunitate în fața Faimoșilor, astfel încât au ajuns să fie puși în situația în care trebuie să facă nominalizări pentru ieșirea din competiție. Prin urmare, cea care a ajuns în punctul în care să fie nominalizată este Lucianna Vagneti. 

Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg

Asta după ce, Dan l-a ales pe Robert Moscalu, în timp ce Alexandra Porkolab l-a desemnat pe Andrei Krișan. În ceea ce privește imunitățile individuale, acestea au fost câștigate e Alexandra Porkolab și Dan Ursa, asta după ce imunitatea fiind câștigată de Faimoși cu scorul de 7 la 5. Ei bine, la Consiliul anterior au fost votați Ada și Kamara de către întreaga echipă, iar Mihai Zmărăndescu și Ionuț Iftimoaie au fost nominalizați de purtătorii de colan, intrând la votul telespectatorilor. 

Tensiuni tot mai mari la Survivor România 

Survivor - Războinicii FOTO Facebook

Spiritele se aprind din ce în ce mai mult în echipa Războinicilor, iar lucrurile sunt pe cale sî degenereze într-un conflict. Protagoniștii sunt chiar Alexandra Ciomag, Andreeea Moromete și Alin care își înrăutățesc relațiile, făcând mărturisiri extrem de sincere.

Practic Alin este acuzat de fete că ar fi „toxic” și fals, acestea susținând că echipei i-ar fi mai bine fără el. Pe de altă parte Alin cu greu poate să rumege aceste afirmații și spune că nu vrea să mai audă de Andreea Moromete, cea pe care o considera o bună prietenă, simțindu-se trădat. Nici în echipa Faimoșilor lucrurile nu sunt deloc mai roz pentru că între Ionuț Iftimoaie și Remus conflictul se accentuează. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net