Surpriză de proporții la Survivor România! Patru foști concurenți au revenit în Republica Dominicană

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Luni seară a avut premieră filmului „Haita de acțiune", în care Alex Delea și Elena Chiriac, foști concurenți Survivor au roluri secundare. A două zi după premieră, cei doi prieteni, alături de Zannidache și Oana Ciocan au plecat înapoi în Republica Dominicană pentru o mare provocare.

Alex Delea, Elena Chiriac, Zanni și Oana Ciocan pleacă la Survivor România 2023/ foto facebook
Alex Delea, Elena Chiriac, Zanni și Oana Ciocan pleacă la Survivor România 2023/ foto facebook

De câteva zile umblă zvonul că simpaticii Edmond Zannidache și Alex Delea, câștigători ai edițiilor trecute ai super reality-showului Survivor România de la Pro TV s-ar fi înfruntat și și-ar fi dorit să afle care este mai tare dintre ei în junglă. Chiar prezentatorul Daniel Pavel le-a făcut propunerea de a se întoarce în Republica Dominicană și a se înfrunta pe traseul bine știut de amândoi.

Iată că cei doi au acceptat marea provocare și u plecat înapoi la Survivor, dar nu singuri, ci alături de Elena Chiriac și Oana Ciocan, alte două super concurente din edițiile trecute.

Delea, Zanni și Elena Chiriac au plecat din nou la Survivor 

Cu doar o seară înainte, Alex Delea și Elena Chiriac au participat la premieră filmului „Haita de acțiune", unde au avut două roluri foarte apreciate.

Elena Chiriac joaca cu Antonia/Foto facebook
Elena Chiriac joaca cu Antonia/Foto facebook

Fosta concurentă Survivor și Ferma vedetelor, Elena Chiriac chiar a avut mai multe scene de bătaie cu Antonia. Acesta ne-a povestit mai multe de la filmări și cum s-a apropiat de colega ei.

„Mi-a plăcut să joc cu Antonia"

„Rolul meu a fost unul dur, de fată rea și mi-a plăcut foarte mult. Simt că este o bucățică din personajul meu de fiecare zi. Pe personajul meu o cheamă Bubu și seamănă că toate cele care se regăsesc în mine dar nu este neapărat un personaj care să îmi semene.

A fost primul meu rol într-un film, eu am studiat actoria și este un mare vis îndeplinit să joc într-un film. Mi-aș mai dori să fac film și mi-ar plăcea foarte mult să continui în industria asta pentru că este ceva pentru care mă pregătesc de ceva vreme.

Antonia a fost partenera mea de baza în acest film, cu ea am avut cele mai multe scene de filmări și am jucat și cu ceilalți un pic din fiecare. M-am apropiat și am cunoscut-o pe Antonia și a fost o mare, mare onoare pentru mine să joc alături de ea", ne-a povestit la premiera peliculei Haita de acțiune, unde Elena interpretează una dintre gărzile de corp ale personajelor negative din noul film care intră în cinematografele din România.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
cub mihaela tatu png
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net