Eliminarea care a provocat nervi și furie la Suvivor România 2023: „Nu am reușit să...”

#Survivor România
Ultima actualizare:

Eliminarea care schimbă Suvivor România 2023. Ediția miercuri, 12 aprilie 2023, a emisiunii de la PRO TV i-a avut în centrul atenției pe Kamara și Dan Ursa. 

Eliminarea care schimbă Suvivor România 2023
Eliminarea care schimbă Suvivor România 2023

În episodul de mierucri, emoțiile și tensiunile i-au ținut cu sufletul la gură nu doar pe concurenți, ci și pe fanii Survivor. Înainte de eliminare, Survivor a programat jocul de recompensă. Proba a fost câștigată de Dan Ursa, iar apoi concurenții s-au bucurat de un moment de relaxare.

Ulterior a urmat Consiliul de eliminare, în urma căruia a plecat acasă concurentul la care nimeni nu ar fi sperat. Iată cine a părăsit competiția Survivor România 2023.

Eliminare surprinzătoare la Survivor România 2023

În cadrul ediției din data de 11 aprilie, Kamara și Dan Ursa au fost propuși pentru eliminarea de la Survivor România. Deși ambii și-au dorit să ajungă până în marea finală, unul dintre ei a fost nevoit să plece acasă.

„Chiar nu aș fi vrut să intru într-un conflict cu cineva, mai ales într-o seară în care ori eu, ori Dan, putem să părăsim competiția. Din păcate, Ionuț face show și monopolizează orice discuție, caută să păcălească lumea”, a spus Kamara, în timpul Consiliului de eliminare.

El este concurentul care a fost eliminat în ediția din această seară

Cel care a părăsit ediția din această seară a Survivor România 2023 a pornit cu încrederea că va ieși câștigător, însă lucrurile au luat altă turnură.

Kamara a părăsit în această seară competiția din Republica Dominicană. El a fost propus spre eliminare în urma voturilor colegilor săi. Kamara a oferit și prima declarație după eliminare, dezamăgit fiind că nu a reușit să ducă la bun sfârșit ,,misiunea de tată”, însă a plecat împlinit pentru că și-a îndeplinit ,,misiunea de bărbat”.

„Domnule Dan, sunt împărțit în momentul de față pentru că, oarecum, nu am reușit să îmi îndeplinesc misiunea de tată, dar pe cea de bărbat am reușit să o îndeplinesc! Orice ar fi, l-am făcut mândru pe băiatul meu și știe că nu sunt omul care să plece de lângă el fără a fi pentru el.

Mi-a spus să fiu puternic, să am grijă să nu mă îmbolnăvesc, iar el a promis că va rămâne un Leon! Te felicit, Dane, că rămâi. Nu sunt supărat pe nimeni, nici măcar pe Ionuț și îi mulțumesc că mi-a dat puterea să nu fiu supărat pe el”, a spus Kamara, după aflarea veștii că va pleca acasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net