Câți bani a primit Kamara, după Survivor România 2023. Suma este piperată

#Survivor România
Ultima actualizare:

Ediția de miercuri, 12 aprilie, din cadrul reality-show-ului Survivor România 2023 a trimis acasă un alt concurent, nimeni altul decât cunoscutul cântăreț Kamara. Deși scopul său precis a fost acela de a câștiga marele premiu în valoare de 100.000 de euro, parcursul lui Kamara în Republica Dominicană s-a sfârșit după 13 săptămâni. Iată cu ce sumă de bani a plecat acasă. 

Câți bani a câștigat Kamara la Survivor. FOTO: Captură TV
Câți bani a câștigat Kamara la Survivor. FOTO: Captură TV

În ediția de seara trecută, Kamara și Dan Ursa au fost cei doi concurenți nominalizați pentru părăsirea competiției sportive, însă voturile telespectatorilor l-au trimis acasă pe Kamara. Cu cât a fost plătit cântărețul pentru fiecare săptămână petrecută la Survivor România. 

Câți bani a câștigat Kamara după Survivor România 2023 

Kamara a luptat până în ultimul moment pentru a ieși învingător. A venit la Survivor sperând să câștige premiul cel mare, bani care l-ar fi ajutat pe Leon, fiul lui, care are probleme de sănătate. 

Deși lupta lui s-a sfârșit mai devreme decât s-ar fi așteptat, Kamara a plecat acasă cu o sumă remarcabilă de bani. 

Conform informațiilor apărute în ultimul timp în presă, Kamara ar fi primit pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană suma de 3.000 de euro. Astfel, în urma unui simplu calcul, constatăm că artistul a plecat acasă cu suma de aproximativ 39.000 de euro, pentru participarea la Survivor România 2023. 

Kamara: ,,L-am făcut mândru pe băiatul meu” 

Kamara, eliminat de la Survivor. FOTO: Captură TV
Kamara, eliminat de la Survivor. FOTO: Captură TV

În urma eliminării, Kamara a oferit și prima declarație. Potrivit celor spuse de el, a acceptat înfrângerea. Știe că este un campion în ochii fiului său, iar această certitudine nu-i oferă nimic altceva în afară de împlinire sufletească. 

„Domnule Dan, sunt împărțit în momentul de față pentru că, oarecum, nu am reușit să îmi îndeplinesc misiunea de tată, dar pe cea de bărbat am reușit să o îndeplinesc! Orice ar fi, l-am făcut mândru pe băiatul meu și știe că nu sunt omul care să plece de lângă el fără a fi pentru el.

Mi-a spus să fiu puternic, să am grijă să nu mă îmbolnăvesc, iar el a promis că va rămâne un Leon! Te felicit, Dane, că rămâi. Nu sunt supărat pe nimeni, nici măcar pe Ionuț și îi mulțumesc că mi-a dat puterea să nu fiu supărat pe el”, a spus Kamara, la aflarea veștii că va pleca acasă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net