Andrei Krișan, în „reparații” după Survivor România. Fostul Războinic a mers de urgență la medic

#Survivor România

Se pare că nu doar Jorge, Kamara și Maria Constantin sunt concurenții care au întâmpinat probleme după întoarcerea de la Survivor România 2023. Un alt concurent, un fost Războinic, a ajuns de urgență la medic. Mai exact, este vorba despre Andrei Krișan. Acesta a făcut, recent, o mică vizită la medicul stomatolog.

Andrei Krișan a mers de urgență la medic / Foto: Instagram
Andrei Krișan a mers de urgență la medic / Foto: Instagram

Fostul Războinic, Andrei Krișan, a făcut zilele acestea o vizită de urgență la medicul stomatolog. Se pare că, după condițiile aspre din Dominicană, dantura concurenților a avut de suferit. Deși a rezistat destul de mult în jungla de la Survivor România 2023, fostul concurent s-a întors de acolo cu probleme mari în ce privește dantura și a ales să fac o vizită dentistului.

Andrei Krișan, pe scaunul cabinetului stomatologic

Mai mult decât atât, Andrei Krișan nu s-a ferit să îi țină la curent și pe fanii săi, publicând un videoclip chiar de pe scaunul cabinetului stomatologic. Din ce se înțelege în postare, acesta ar fi fost supus unei proceduri de obturație de canal: un tratament pentru a salva un dinte infectat și are ca rezultat eliminarea infecției și protecția dintelui decontaminat de viitoarea invazie microbiană.

Nu este singurul care a ajuns la doctor

Printre alți concurenți care au fost nevoiți să facă o vizită medicului după întoarcerea din Dominicană, se numără și Kamara. Solistul de la Alb Negru a făcut o operație de blefaroplastie, pentru că avea niște pungi foarte mari sub ochi. Și cântărețul nu este singurul.

Și artista Maria Constantin a ajuns cu dantura în piuneze la dentist după Survivor România 2023. Ea a mers să-și rezolve problemele cu dantura, care nu au fost deloc puține după participarea în competiția din Dominicană. A avut nevoie de implanturi pentru mai mulți dinți și multe măsele deteriorate.

Nici Jorge nu este exclus de pe lista celor care au ajuns în fața doctorului. El s-a accidentat la genunchi la nici o lună de la debutul Survivor România 2023 și a fost nevoit să se opereze. Și recuperarea a fost groaznică în cazul său, potrivit lui. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net