Trădare la Survivor România 2023. Acuzații dure la adresa unui concurent: „Tot timpul s-a ascuns în spatele unor oameni”

#Survivor România
Ultima actualizare:

Din nou acuzații de trădare la Survivor România 2023. Concurentul care a fost propus către eliminare în această seară este nimeni altul decât Andrei Krișan, pe care, iar, fostele sale coechipiere de la Războinici l-au numit trădător și fals.

Acuzații de trădare la adresa lui Andrei Krișan, la Survivor România 2023
Acuzații de trădare la adresa lui Andrei Krișan, la Survivor România 2023

Și în această seară, în ediția de la Survivor România 2023, cu siguranță spiritele s-au încins între concurenți. Fostele războinice l-au pus la zid pe Andrei Krișan, pe care îl acuză, în continuare, de trădare. După jocul de imunitate, în urma căruia s-au făcut nominalizările pentru eliminare, războinicele l-au votat pe Andrei Krișan, pentru că trebuie să „zboare acasă” cât mai repede. Fostele sale coechipiere au motivat de ce au făcut această alegere și i-au adus acuzații de trădare colegului lor, care se înțelege foarte bine cu Ștefania Stănilă și cu Carmen Grebenișan, alături de care a format și un grup.

Alexandra Ciomag: „A fost și fals”

Alexandra Ciomag este de părere că Andrei nu a respectat promisiunea făcută de cei care au fost în echipa Războinicilor și că acum este de partea lui Carmen și a Ștefaniei, considerându-l un om fals și trădător pe fostul ei coechipier. 

„În această seară îl voi vota pe Krișan, deoarece a încălcat promisiunea pe care ne-am făcut-o noi, foștii Războinici. Totodată pot spune că a fost și fals pentru că tot timpul s-a ascuns în spatele unor oameni și nu a vrut să își spună punctul de vedere.

Din punct de vedere sportiv, să nu mai zic că pe când eram Războinici spunea că el e omul de sacrificiu. Iar acum când se bate cu fetele spune: Uau cât de tare e. Fii bărbat când joci cu bărbații, nu acum. Nu mi se pare normal”, a spus Alexandra Ciomag, în consiliul de eliminare.

Totodată, aceasta, încă dinainte ca jocul pentru imunitate să înceapă, și-a exprimat dorința ca Andrei să „zboare acasă” cât mai repede: „Îmi doresc din tot sufletul să iau colanul de imunitate și da, de ce nu să-l nominalizez. Este unul dintre concurenții care e pe lista mea și trebuie să zboare acasă cât de curând”.

De asemenea, Alexandra Porkolab l-a nominalizat pe Andrei Krișan tot pe criterii sociale, menționând că fostul său coleg de echipă nu a avut o atitudine demnă de această competiție: „Îl voi nominaliza pe Andrei Krișan din punct de vedere social. Din punctul meu de vedere, modul în care el a mers în acest concurs nu este unul demn de Survivor”.

Nominalizarea lui Andrei Krișan

„Dacă ai avea amuleta te-ai salva pe tine sau pe altcineva. Votul meu este pentru Alexandra Ciomag”, a răspuns și Andrei Krișan, propunerea sa spre eliminare fiind Alexandra Ciomag.

În ediția de luni a emisiunii Survivor România, Andrei Krișan a recunoscut strategia secretă pe care o plănuise pentru că a vrut ca Ștefania și Carmen să rămână în competiție. Iar aceasta a implicat nominalizarea Andreei Moromete spre eliminare, care a părăsit competiția săptămâna trecută.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net