O nouă surpriză uriașă la Survivor România! Două vedete au părăsit insula. Cine sunt concurenții care și-au luat „zborul”

#Survivor România
Ultima actualizare:

Competiția de la „Survivor România” deja se apropie de marea finală, iar miza este mai mare ca oricând, pentru toți concurenții rămași în luptă. În ediția din această seară, telespectatorii vor avea parte de un episod chiar mai intens decât de obicei, doarece o nouă recompensă este pusă în joc: un zbor cu elicopterul și o masă specială în Columbia.

Concurenții luptă într-o nouă probă de recompensă
Concurenții luptă într-o nouă probă de recompensă

Telespectatorii „Survivor România” se uită cu sufletul la gură la noile episoade ale show-ului, deoarece acesta se apropie deja de finalul sezonului, iar competiția este mai acerbă ca oricând. Iar ediția din această seară nu își plănuiește să fie o excepție! Ba chiar dimpotrivă, miza este din nou una uriașă, doarece astăzi avem parte de o nouă probă de recompensă, potrivit informațiilor oferite de către cancan.ro! Iar răsplata este una râvnită de toți concurenții!

În această seară, recompensa pusă în joc de către Domnul Dan este un zbor cu elicopterul deasupra faimosului oraș Medellin, din Columbia, unde concurenții norocoși vor avea parte și de o masă pregătită special. Pentru spectatorii fideli ai emisiunii „Survivor România”, poate că deja este un nume care le apare în gânduri, când vine vorba despre concurenți care au demonstrat că au ambiția și capacitatea de a câștiga probele de recompensă. Ei bine, forma de zile mari a lui Andrei Krișan continuă și în această seară, iar după ce a reușit să câștige excursia în Columbia, el a putut alege încă 2 concurenți care să îl însoțească.

Carmen Grebenișan și Ștefania Stănilă au mers în Columbia

Așa că, după ce a reușit să iasă din nou câștigător în proba de rcompensă, Andrei Krișan le-a ales pe cele 2 Faimoase, Carmen Grebenișan și pe Ștefania Stănilă, pentru a se alătura lui în excursia din Columbia. Astfel, forma de zile mari din „Survivor România” a lui Andrei Krișan continuă și în această seară.

După ce a dominat probele în ultimele episoade, ziua de relaxare din Columbia cu siguranță îi va fi una de ajutor, Andrei Krișan fiind din ce în ce mai aproape de marea finală a acestui sezon din „Survivor Romania”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net