Survivor România. Eliminarea care șochează audiența! Ea este concurenta care părăsește concursul miercuri seară

#Survivor România

„Survivor România” se apropie deja de marea finală, iar atât cei de acasă cât și concurenții sunt mai implicați ca niciodată în probele de la concurs. Intensitatea crescută este aparentă nu doar în modul în care abordează probele concurenții, cât și în propunerile pentru eliminare. Iar ultimele nume ajunse în temutul consiliu de eliminare au dat peste cap întreaga competiție.

Andreea Moromete urmează să fie eliminată, conform Viperelor Vesele
Andreea Moromete urmează să fie eliminată, conform Viperelor Vesele

„Survivor România” deja se îndreaptă cu pași repezi spre marea finală, iar acest fapt devine din ce în ce mai evident cu cât ne apropiem de finalul sezonului. Concurenții rămași tratează cu o intensitate crescută probele de care trebuie să treacă, iar milioane de telespectatori din țara noastră privesc cu sufletul la gură performanțele favoriților lor. Însă probele fizice nu sunt singurele „jocuri” de la Survivor România. Numele propuse în consiliul de eliminare au șocat atât telespectatorii, cât și pe cei rămași în concurs.

Vă reamintim că Andrei Krișan a câștigat, pentru a doua oară la rând, jocul de imunitate, așa că parcursul lui mai departe în reality-show este unul asigurat. Însă nu același lucru se poate spune și despre cele mai noi două nume ajunse în consiliul de eliminare! Este vorba despre Ștefania Stănilă și Andreea Moromete. Iar deși informațiile din presă deja dau eliminarea primei concurente drept sigure, alte surse întorc cu susul în jos întreaga situație! Viperele Vesele au anunțat că, deși presa deja o considera pe Sștefania Stănilă drept și eliminată, de fapt, Andreea Moromete urmează să părăsească Survivor România, după ce totul se va decide în consiliul de eliminare.

Andreea Moromete, eliminată de la Survivor România

Vestea vine drept o surpriză pentru fanii Survivor România, care, cu siguranță, au văzut deja informațiile cum că Ștefania Stănilă ar fi ca și plecată de la emisiune. Însă, conform Viperelor Vesele, Andreea Moromete va uita de simbolul imunității pe care îl are, atunci când va fi întrebată de Daniel Pavel. Astfel, în cadrul consiliului de eliminare de miercuri seară, aceasta va părăsi competiția din Dominicană.

„Jocul de miercuri, jocul pentru comunicare (videocall cu un prieten), la Survivor România 2023, va fi câștigat de Alexandra Ciomag, după o finală cu Ștefania.

Alexandra Ciomag alege să împartă premiul câștigat cu Alexandra Porkolab și Andreea Moromete.

În avans și în exclusivitate, pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă informăm că în Consiliul de eliminare ANDREEA MOROMETE VA FI ELIMINATĂ,

NU Ștefania, așa cum publicul a fost dezinformat de către Cancan și Prosport!”, a fost mesajul postat de Viperele Vesele, care au anunțat eliminarea Andreei Moromete. 

Astfel, spre mirarea telespectatorilor, aceasta va pleca acasă din Dominicană, în ciuda simbolului imunității pe care îl are și pe care nu l-a folosit atunci când Daniel Pavel a întrebat de el. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
image
actualitate.net
image
actualitate.net