Nominalizare neașteptată la Survivor! Cea mai îndrăgită concurentă, în pericol de eliminare: „Mă înjunghie un cuțit”

În aceasta seară va avea loc, la Survivor 2023, o nouă rundă de nominalizări. Finala este din ce în ce mai aproape, iar tensiunile dintre concurenții rămași în concurs cresc la cote maxime! Click! îți spune cine este în pericol de eliminare.

Concurenții de la Survivor se vor lupta și azi pentru imunitate / foto: captură ProTV
Concurenții de la Survivor se vor lupta și azi pentru imunitate / foto: captură ProTV

Andrei Krișan câștigă colanul de imunitate

După proba de recompensă de luni, marți, la Survivor a urmat o nouă luptă pentru imunitate care a încins, așa cum era de aștept, imediat spiritele.

Cei rămași în Republica Dominicană s-au strâns la consiliul de nominalizare. În urma votului general, s-a decis ca Ștefania Stănilă să fie, din nou, în pericol de eliminare. Totuși, publicul va fi cel care îi va decide soarta. Pe grupurile de susținători, Ștefania este cea mai iubită și cea mai apreciată concurentă.

Câștigătorul colanului de imunitate, Andrei Krișan a decis să o nominalizeze pe Andreea Moromete, decizie care a surprins pe toată lumea.

„Aș vrea să încep prin a spune că nu mai simt așa tare „blestemul colanului”, pentru că am ajuns într-o fază în care dinamica jocului s-a schimbat, iar etapa în care suntem în momentul de față în Survivor este din ce în ce mai dificilă, dar, în același timp, strategia face parte din jocul ăsta…e cea mai importantă fază!

Așa cum o arată și voturile, se observă clar că există două tabere în tribul Taino. Nominalizarea mea din această seară este strict strategică, nominalizarea este Andreea Moromete”, a explicat Andrei Krișan.

Andreea Moromete s-a simțit trădată

Andrei Krișan nu poate fi votat azi / foto: ProTV
Andrei Krișan nu poate fi votat azi / foto: ProTV

Atunci când aflat de nominalizare, Andreea Moromente s-a simțit trădată, pentru că, spunea ea, pe Andrei Krișan îl considera prieten.

„Simțeam că o să mă înjunghie un cuțit, o simțeam de ceva timp. Nu e problemă, mă întăresc chestiile astea, sunt niște lecții de viață. Fiecare face în concursul ăsta ce simte și dacă unii aleg să calce peste cadavre ca să ajungă cât mai departe, e modul lor de a o face, eu nu mă regăsesc în asta.

Sper din suflet ca oamenii care se regăsesc în mine, în felul meu de a fi, în tembelismul meu, în urlăturile mele de pe traseu, în seinceritatea mea prea directă uneori, să fie alături de mine, să mă ajute în scopul ăsta al meu.

Nominalizarea asta pentru mine e un cuțit de la un om pe care l-am considerat prieten. De ceva timp, am observat niște lucruri…”, a spus Andreea Moromente, după ce a fost nominalizată de Krișan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net