Ireal! Câți bani a primit, de fapt, Vica Blochina pentru Survivor România: „Am fost cel mai bine plătită”

Cum Survivor România se apropie, încet încet, de marea finală, concurenții rămași în Republica Dominicană aproape că pot vedea deja în fața ochilor marele premiu. Însă nu doar câștigătorul din finală iese în câștig, din punct de vedere financiar, ci toți concurenții se întorc acasă cu ceva mai mulți bani decât aveau. Iar pentru Vica Blochina, această sumă este una destul de impresionantă!

Vedeta a vorbit despre suma câștigată la „Survivor România”
Vedeta a vorbit despre suma câștigată la „Survivor România”

Deja ne propiem de finalul acestui sezon din Survivor România, iar speculațiile despre marea finală au început deja să apară. Iar în ce îi privește pe concurenții care încă sunt în luptă, ei bine, aceștia probabil că deja pot vedea în fața ochilor marele premiu. Însă, nu doar marele câștigător iese pe plus, din punct de vedere financiar, ci toți concurenții! Iar potrivit informațiilor oferite de către fanatik.ro, Vica Blochina a reușit să își negocieze o sumă extrem de generoasă pentru perioada ei din Republica Dominicană.

Fosta „faimoasă” a fost invitată recent de către Viorel Grigoriu la podcast-ul lui, „Tare de Tot”, unde vedeta a vorbit despre ce a însemnat pentru ea Survivor România, din punct de vedere financiar. Potrivit acesteia, care deși nu a numit o sumă precisă, a vorbit extrem de deschis, speculațiile publicului despre 10.000 de euro ar putea fi chiar mici, în comparație cu realitatea!

 „Fiecare e plătit pe săptămână acolo. Eu am fost cel mai bine plătită.”

 Vica Blochina a declarat că „fiecare e plătit pe săptămână acolo. Eu am fost cel mai bine plătită.” Ba mai mult, ea a dezvăluit că fiecare concurent își poate negocia suma cu organizatorii Survivor România, iar dorința de a câștiga cât mai mult se face simțită în cooperarea dintre participanți, care are de suferit.

Vedeta a mai spus, în cadrul podcast-ului, că „pe o lună eu am luat câteva zeci de mii de euro bune, însă nu pot să spun suma exactă.” Însă, conform Vicăi Blochina, adevărata provocare de la Survivor nu a fost de ordin fizic, pentru ea, care deja se antrena pentru emisiune înainte să plece în Dominicană, ci de ordin psihic. Iar atitudinea supărată a concurenților nu a fost pe placul vedetei, care este din fire o persoană veselă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net