Vica Blochina, adevăratul motiv pentru care i-a fost infidelă lui Victor Pițurcă

Vica Blochina și Victor Pițurcă au format o idilă vreme de 16 ani, dansatoarea lituaniancă fiind cunoscută drept cea mai longevivă amantă din showbiz-ul românesc. Din relația celor doi a rezultat nașterea lui Edan, copilul pe care antrenorul cu greu l-a recunoscut.

Vica Blochina. Sursă foto: Social media
Vica Blochina. Sursă foto: Social media

Deși Victor Pițurcă niciodată nu a renunțat la căsnicia lui, relația cu Vica Blochina s-a desfășurat în paralele cu căsnicia sa. Totuși, deși Vica Blochina susține că l-a iubit foarte mult, aceasta a fost asumată și a mărturisit că l-a înșelat pe tatăl copilului ei de nenumărate ori.

Vica Blochina: ,,Eu pot să calc pe oricine pe cap”

Iubirea pe care i-a purtat-o Vica Blochina lui Victor Pițurcă a fost direct proporțională cu setea de răzbunare. Fiind conștientă de faptul că niciodată nu va lua locul soției lui, Vica Blochina a decis să îl înșele pe Victor Pițurcă, din răzbunare.

,,Nu vedeam pe nimeni altcineva decât pe el. Nu știu cum… Cred că în momentul ăla sentimentele erau din ambele direcții, pentru că altfel relația nu ar fi ținut 16 ani și nu am fi făcut noi copil pe care el nu l-a dorit oricum. Este singurul om din viața mea care, dacă vrea să mă facă mică, el mă făcea mică. Nu exista. Eu pot să calc pe oricine pe cap, nu am rușine, dar dacă el voia să mă facă mică, mă făcea.

Faptul că știind că niciodată nu o să fiu soția lui sau că o să avem o relație, nu mă gândeam că o să țină atât de mult, eu l-am înșelat pe el foarte mult. Da, în toți anii ăștia, din răzbunare. Nu știu dacă el știa. Cred că a simțit, dar cumva a fost chestia, a fost o chestie de răzbunare a mea cu mine”, a povestit Vica Blochina, în emisiunea online În Oglindă.

Vica Blochina regretă relația cu Victor Pițurcă

Vedeta a mai spus că cel mai mare regret al ei a fost faptul că a ajuns să fie pusă în ipostaza femeilor care erau amante, și pe care le critica aspru. Mai mult decât atât, Vica Blochina știe că viața ei ar fi fost alta dacă nu l-ar fi cunoscut pe antrenor.

„Nu îmi place să mai vorbesc despre povestea asta pentru că mă răscolește foarte mult. Știu că această poveste mi-a deviat viața cumva. Puteam să am o viață cu totul altfel. Eu eram un alt om dacă nu îl cunoșteam pe el. Cred că ar fi fost foarte bine fără el. Cred că Dumnezeu a vrut să se nască acest copil între noi doi, pentru că eu consider că copiii vin când vrea Dumnezeu.

Cred că asta a fost karma mea, să fac un copil cu un bărbat însurat, care eu, până atunci, până să îl cunosc pe el, judecam pe toate prietenele mele care aveau relații cu bărbați însurați. Eu eram foarte frumoasă, foarte haioasă, foarte deșteaptă, aveam toate calitățile”, a mai spus Vica Blochina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net