Scandal și jigniri la Survivor România! O concurentă părăsește camp-ul cu ochii în lacrimi: „Nu te mai suport, fetițo”

Ultima actualizare:

Luni seara la Survivor, tensiunile ating din nou cote maxime. Andreea Moromete părăsește camp-ul cu ochii în lacrimi, aducând jigniri grave la adresa Ștefaniei Stănilă. Totul se întâmplă după eliminarea lui Robert Moscalu, de care Moromete a fost foarte afectată. 

Tribul Taino
Tribul Taino

Andreea Moromete, jigniri pe bandă rulantă pentru Ștefania Stănilă

Luni seara, Andreea Moromete îi readuce aminte Ștefaniei Stănilă care este părerea sa despre ea: una deloc bună. 

Imediat după eliminarea lui Robert Moscalu, care a afectat-o enorm pe Moromete, fosta Războinică nu se mai abține și lansează din nou un atac dur la adresa gimnastei. Mai mult, frustrată de tot ceea ce se întâmplă în camp, Andreea Moromete pleacă de lângă restul concurenților cu ochii în lacrimi și se refugiază pe plajă, singură. 

Vocală din fire, asumată și fără temeri, Andreea Moromete nu doar că i-a spus în față Ștefaniei Stănilă că nu și-a schimbat părerea despre ea, una extrem de proastă, dar a povestit și la testimoniale că nu o mai suportă deloc pe fosta Faimoasă. 

„Plecarea lui Robert mi se pare nedreaptă. Am spus-o. Îmi mențin în continuare, chiar dacă Ștefania e șocată. Nu mai suport falsitățile astea de oameni. Pur și simplu nu mai pot. 

Tot ea se victimizează! Ești șocată că ce, măi fetițo? Nu te suport. Nu o suport de nicio culoare. Aleg să fiu om cu tine! Sunt om, rămân om cu toată lumea.

Andreea Moromete, distrusă de plecarea lui Robert Moscalu
Andreea Moromete, distrusă de plecarea lui Robert Moscalu

Pe lângă faptul că țin la Robert ca la ochii din cap, în momentul ăsta mă simt groaznic. Cred că era mai bine să folosesc simbolul pentru el, nu pentru mine. Am aceeași părere despre tine. Așa văd eu lucrurile. Ți-am explicat. Pentru mine nu a fost drept ce s-a întâmplat”, a spus Andreea Moromete, extrem de nervoasă. 

Cine câștigă luni seară jocul de recompensă

După o finală disputată între Andrei Krișan și Dan Ursa, Krișan iese învingător. Recompensa este una de-a dreptul fabuloasă: o plimbare cu Mustangul până în nordul insulei Dominicane, acolo unde are parte de un adevărat răsfăț, o masă pe cinste, o plimbare cu ATV-ul, dar și cazare la hotel. Nu, nu singur, ci în compania altor 2 concurenți pe care îi alege să împartă recompensa cu ei.

Este vorba despre fostele Faimoase Ștefania și Carmen, cu care se înțelege cel mai bine. Cei trei se bucură de relaxare totală, preparate delicioase și pe săturate, dar și de o cazare ca în paradis. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net