Concurentul care va câștiga Surviror România 2023? Kamara a dat din casă: „M-a uimit lupta acestui copil”

#Survivor România
Ultima actualizare:

Kamara a dezvăluit că o vede câștigătoare pe Carmen Grebenișan la Survivor România 2023! Ce alte dezvăluiri a făcut fostul concurent?

image

Cine va fi câștigătorul Survivor România 2023

Kamara a ieșit din competiție acum trei săptămâni, iar în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță a făcut o serie de dezvăluiri. Acesta suține că o vede câștigătoare pe Carmen și a declarat că înainte de a ieși din competiție acesta a avut o discuție cu colegii săi apropiați Krișan, Carmen și Ștefania cărora le-a dat mai multe sfaturi.

“Înainte să plec, ne-am adunat și am stat de vorbă eu, Carmen, Ștefania și Krișan. Eu i-am spus: Carmen, eu pe tine te văd câștigătoare! Tu ai ceva anume care mă face să cred că poți să câștigi.

Ești foarte implicată în show-ul ăsta, nu ești ascunsă, ești bună pe traseu și cred că ai datele necesare pentru a fi printre finaliști. Eu mi-aș dori să câștige Carmen, dacă nu să câștige Ștefania. M-a mișcat foarte tare povestea ei. Știu cum a crescut și m-a uimit lupta acestui copil” a spus Kamara în cadrul emisiunii La Măruță.

Kamara regretă că nu a ajuns până la individuale

În această săptămână au început individualele la Survivor România, astfel că participanții se uptă din greu pentru a câștiga competiția. În aceeași emisiuni Kamara și-a exprimat regretul cu privire la faptul că nu a ajuns în această etapă și consideră că dacă ar fi avut altă strategie, ar fi reușit.

„Așa de rău îmi pare că nu am ajuns la individuale. A fost o greșeală de comunicare. Am fi putut fi acolo și eu și Alin. Totul ține de un pas. Spre exemplu, la un traseu pe bârnă, am călcat doar cu un singur picior. Dacă treceam de pasul acela ajungeam să iau eu colanul de imunitate și se schimba jocul. Pe lângă asta și strategiile într-un asemenea concurs.

Să fim serioși, fiecare are o strategie și face cum crede el mai bine. Eu am adoptat o strategie de comunicare și cu unii războinici care veniseră de partea noastră.

Doar că în momentul în care un singur vot nu a fost în direcția potrivită, s-a schimbat tot mecanismul jocului. Astfel am ajuns în situația de a fi la vot. Nici eu și nici Dan Ursa nu am fi trebuit să fim la vot în ziua respectivă. Așa s-a nimerit”, a spus Kamara în cadrul emisiunii La Măruță.

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
cub pepe png
banner alex delea png
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix pexels jpg
17 Shogun HIROMATSU 0045 jpg
image png
cub monica barladeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net